newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: BCR a strans peste 90.000 de euro pentru copiii talentati din programul BCR Sperante


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactie | Luni, 22 februarie 2010, 12:28 webReleases | Banci / Finante

BCR Sperante | Foto: BCR
La 4 luni de la lansarea BCR Sperante, in urma campaniei de strangere de fonduri, au fost adunati peste 90.000 de Euro. Banii au venit din donatiile partenerilor de business ai BCR, ale angajatilor, ale publicului larg, precum si din contributia bancii.

“O parte din acesti bani au fost alocati deja pentru educatia copiilor implicati in proiect, pentru anul scolar 2009-2010. Pentru fiecare copil, am elaborat un plan de interventie care prevede cheltuieli legate de educatie, in special cea muzicala, prin plata orelor de pregatire muzicala cu profesori recunoscuti precum si pentru participarea lor la concursuri. De asemenea, avand in vedere situatia sociala precara a copiilor, acoperim si cheltuielile cu rechizitele scolare, alimente, imbracaminte, transport si cazare, acolo unde e cazul.  Restul banilor vor merge catre a doua editie a proiectului, cand ne propunem sa identificam noi sperante” a declarat Ramona Lohan (Chirila), Sef Departament Relatii Comunitare BCR.

Pe langa accesul la o educatia muzicala potrivita talentului lor, BCR Sperante a insemnat chiar mai mult pentru cativa dintre copiii care beneficiaza  de acest program socio-educational initiat de Banca Comerciala Romana in parteneriat cu good.bee, Radio Romania, Salvati Copiii, Romani Criss, Erste Stiftung, Roton si TVR .

Astfel, Iancu Gabor, baietelul de 7 ani care sufera de o boala congenitala la un ochi va fi sprijinit financiar pentru a face o interventie delicata care ii va reda vederea.   

Emanuel Kalo (11 ani) si Olivia Biro (10 ani) au cantat la invitatia lui Damian Draghici, artist premiat cu Grammy, in cadrul Ultimului concert Damian&Brothers, in fata unui public de peste 4000 de persoane.

Maricica Andrei (15 ani), o stea in devenire a folclorului romanesc autentic, a semnat deja un contract cu casa de productie Roton, urmand sa inregistreze un album si sa participe la diverse concerte. Totodata, a fost invitata sa sustina un recital in cadrul Festivalului Maria Tanase, dupa ce juriul a trebuit sa-i respinga participarea in concurs deoarece nu implinise inca 16 ani.

Ionut  Cibotariu (15 ani), apreciat de juriu ca unul dintre varfurile proiectului si un viitor nume important in muzica clasica, a fost invitat sa sustina periodic  concerte in cadrul Stagiunii Prietenii Muzicii.

De altfel, incepand cu luna februarie, Maricica si Ionut s-au mutat in Bucuresti pentru a studia muzica la cele mai bune  licee de profil din Capitala - Ionut la Liceul de Muzica George Enescu, iar Maricica la Liceul de Muzica Dinu Lipatti.

Proiectul BCR Sperante include, in prima sa editie, 16 copii cu talent muzical deosebit, care provin din medii defavorizate. Ei participa in program in urma unui proces de selectie desfasurat in  8 orase, la care s-au inscris peste 500 de copii/ sute de copii.  
 

BCR, membra a Grupului Erste, este o banca universala ce se adreseaza atat clientilor retail cat si celor corporate. BCR este cea mai importanta institutie bancara din Romania gestionand active de peste 17,2 miliarde de EUR. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 663 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 48 de centre de afaceri corporate dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari.

Banca pune la dispozitia clientilor, persoane fizice si juridice, o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking, phone-banking si e-commerce. BCR emite 25 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM si POS – peste 2.000 de bancomate si circa 17.000 de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card. BCR se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si in strainatate - prin subsidiare si reprezentante bancare, cu o prezenta marcanta, prin societatile sale de profil, pe piata leasingului, in domeniul managementului activelor, pe piata de capital, a pensiilor private, a bancilor de locuinte.

Implicarea in comunitate este unul dintre pilonii modelului de business al BCR. Banca dezvolta si sustine proiecte de impact care contribuie in mod direct la o evolutie sustenabila a comunitatii, in domeniile: Educatie (in special cea financiara), Antreprenoriat si Social.
 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 51.000 de angajati deservesc peste 17 milioane de clienti in cadrul a 3.000 de filiale din 8 tari (Austria, Republic Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina).

La 30 septembrie 2009, Erste Group detinea active totale in valoare de 203,6 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 720,1 milioane EUR si un raport cost venituri de 50,9%. 


Informatii suplimentare despre produsele si serviciile oferite de BCR, puteti afla:
  • Accesand Portalul BCR la adresa www.bcr.ro
  • Prin telefon la numarul 0801.0801.227 (InfoBCR) apelabil din reteaua de telefonie fixa, taxabil la tarif local indiferent de locul din tara de unde este apelat, la numarul 021/407.42.00 apelabil din orice retea sau la *0801227 apelabil prin intermediul serviciului Vodafone EasyDial, de luni pana duminica intre 8:00 si 22:00
  • Prin e-mail la adresa contact.center@bcr.ro. Solicitarile dumneavoastra sunt preluate zilnic, iar informatiile disponibile in Contact Center va vor fi furnizate in termen de maxim 24 ore de la data receptionarii mesajului.
  • Prin telefon la numerele 021/311.10.01 si 021/311.02.16 pentru asistenta carduri, disponibil 24 din 24 de ore, 7 zile din 7
  •  
Pentru informatii suplimentare:
BCR, Directia de Comunicare
Tel. 312.00.56; Fax 313 0117
  • Corneliu Cojocaru, e-mail: cornel.cojocaru@bcr.ro
  • Cezar Marin, e-mail: cezar.marin@bcr.ro
  • Nicoleta Deliu, e-mail: nicoleta.deliu@bcr.ro

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  431 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings