newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:  UniCredit Tiriac Bank lanseaza produsele din Pachetul Campionilor si promotia Creditul 11


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Miercuri, 14 octombrie 2009, 14:11 webReleases | Banci / Finante

Bucuresti, 14 octombrie 2009 – UniCredit Tiriac Bank lanseaza produsul special „Pachetul Campionilor”, promotia „Creditul 11” si campania „Copiii Vedeta din UEFA Champions League”, in cadrul parteneriatului cu UEFA Champions League.  

Timp de o saptamana, UniCredit Tiriac Bank a prezentat UEFA Champions League Trophy Tour in 6 orase ale tarii, culminand cu evenimentul din Piata Constitutiei din Bucuresti. Turul de forta desfasurat de banca a oferit unui numar de peste 20.000 de romani oportunitatea unica de a vedea Trofeul UEFA Champions League la ei acasa.

Pastrand in continuare emotia jocului, competitia la nivel inalt si spiritul de invingator, UniCredit Tiriac Bank lanseaza astazi trei proiecte-vedeta pentru sezonul fotbalistic: „Pachetul Campionilor”, promotia „Creditul 11” si campania „Copiii Vedeta din UEFA Champions League”.

Pachetul Campionilor, cu cele doua variante ale sale -  Standard si Optim - este disponibil in editie limitata si include carduri de debit si de credit MasterCard cu cip si design special UEFA Champions League. Pe langa aspectul deosebit al cardurilor, clientii beneficiaza gratuit de serviciul Online B@nking, de serviciul telefonic, de optiunea Info SMS si de flexibilitate in constituirea tipului de pachet dorit. In plus, ei primesc premii garantate pentru achizitia oricarei versiuni a „Pachetului Campionilor”.

UniCredit este onorat sa fie sponsor oficial al UEFA Champions League in urmatoarele trei sezoane fotbalistice si dorim sa impartasim cu clientii nostri aceasta experienta extraordinara”, a declarat Bogdan Spuza, Director de Marketing si Segmente al UniCredit Tiriac Bank. „Speram ca si clientii sa se bucure de pachetele de produse pe care le-am lansat, de cardurile care au o prezentare speciala si de beneficiile pe care acestea le ofera.

In acelasi spirit competitional, UniCredit Consumer Financing lanseaza astazi in sucursalele UniCredit Tiriac Bank  promotia „Creditul 11”, prin care se cauta „unsprezecele castigator”.  Intre 12 octombrie 2009 si 31 decembrie 2009, toti clientii care achizitioneaza un Credit pentru Orice, primesc 2 rate lunare cadou. Dintre acestia, se vor trage la sorti 11 clienti castigatori care vor primi cadou soldul creditului contractat, fiind astfel scutiti din momentul in care sunt declarati castigatori sa mai returneze catre banca suma imprumutata.

Una dintre prioritatile noastre este sa fim cat mai aproape de clienti. Am dorit sa folosim aceasta oportunitate pentru a aduce o parte din atmosfera competitionala din fotbal si pe terenul bancar, prin lansarea promotiei „Creditul 11”, a adaugat Gauthier van Weddingen, CEO al UniCredit Consumer Financing IFN S.A.. „Doresc succes tuturor clientilor si sper sa ii cunosc in curand pe cei 11 castigatori ai promotiei”.

Noile oferte ale UniCredit Tiriac Bank pentru clientii sai nu se opresc aici - in perioada 12 octombrie – 15 noiembrie se deruleaza campania „Copiii Vedeta din UEFA Champions League”. Prin intermediul acesteia, copii ai clientilor bancii ar putea insoti pe teren jucatorii,in calitate de escorte, in ultimul meci din UEFA Champions League disputat in Romania, in data de 24 noiembrie.

Mai multe detalii sunt disponibile la adresele www.unicredittiriac.ro si www.creditul11.ro sau la Call Center-ul UniCredit Tiriac Bank, la numarul: 021 200 20 20.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank este un veritabil "one-stop-shop" de servicii financiare, de care beneficiaza in prezent circa 600.000 clienti prin intermediul a 245 de sucursale. Banca furnizeaza in Romania o gama larga de produse si servicii specializate prin partenerii sai, UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CAIB Securities, UniCredit CAIB Romania, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Finance si UniCredit Processes and Administration.

UniCredit Consumer Financing IFN S.A. este subsidiara din Romania a UniCredit Family Financing Bank S.p.a, banca ce face parte din UniCredit Group, cu specializare in furnizarea de solutii de creditare pentru familii. Prezenta in Italia, Germania, Bulgaria, Polonia, Rusia si, din anul 2008, in Romania, compania financiara deserveste in Europa aproximativ 3.900.000 de clienti persoane fizice.

Contact:
Catalina Roman
E-mail: catalina.roman@unicredit.ro  
Tel: 021-200.10.59

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  439 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings