newsletter rss
HotNews.ro

Ce este Social Media Marketing si de ce este important


PDF Print
A | a
E-mail
de J.D.M | Luni, 10 august 2020, 3:00 webReleases | Banci / Finante

social-media-marketing | Foto: webPR.ro

Prezenta pe retelele social este fundamentala si profitabila. Orice stire care ar dura in mod normal luni intregi, daca nu ani intregi pana va deveni virala, pe Twitter si Facebook se extinde ca un incendiu in cateva ore.

Spre deosebire de publicitatea pe mass-media, unde consumatorul primeste pasiv mesajul, fara nicio contradictie, pe retelele de socializare este comunitatea care poate decide succesul unei companii sau nu, interactionand si lasand un comentariu.

O actiune de marketing coordonata pe retelele social, daca este bine implementata, poate avea un impact comercial foarte puternic si, intr-un timp scurt, poate creste activitatea companiei.

O strategie buna de web marketing, pe langa faptul ca este prezenta pe retelele de socializare, trebuie sa includa in mod necesar un site web al companiei, bine indexat pe motoarele de cautare si un blog.

Ai nevoie de un profesionist pentru a aduce trafic pe site? Afla mai multe despre servicii SEO profesionale.

Continutul site-ului si cele ale blogului (texte, imagini, videoclipuri) trebuie actualizate constant. La fel ca si diferitele profiluri de pe Facebook, Twitter, Youtube etc. acestea trebuie sa contina postari noi in care trebuie sa raspundeti la comentariile lasate de utilizatori, pentru a crea o relatie cu acestia, si daca este necesar, pentru a va apara reputatia online.

Probabil ca va intrebati: dar voi putea si voi avea timp sa urmaresc personal aceasta cantitate de munca?

Nu va faceti griji, nu sunteti singuri: astazi se naste o noua figura profesionala, Social Media Manager , un profesionist in web marketingul care lucreaza alaturi de dumneavoastra si se ocupa de reputatia companiei pe canalele social.

  78 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by