newsletter rss
HotNews.ro

Solutie inovatoare de management financiar bazata pe inteligenta artificiala dezvoltata de Prime Dash, se lanseaza pe piata pe data de 27 Aprilie, 2020.


PDF Print
A | a
E-mail
de AnamariaUrsoi | Vineri, 24 aprilie 2020, 19:41 webReleases | Banci / Finante

Rezultatul acestei colaborari vine dupa cinci ani de dezvoltare si aduce un software inovator din segmentul de Business Intelligence, care pune la dispozitia managerilor si antreprenorilor o solutie de analiza complexa a performantei unei companii in vederea cresterii nivelului de profitabilitate. Componenta AI identifica cele mai bune decizii strategice pentru atingerea obiectivelor financiare, bazate pe situatia specifica fiecarei companii.

Modelul matematic original si utilizarea inteligentei artificiale aduc ca rezultat o gama de functionalitati unice, care pot detecta solutii imposibil de identificat de mintea umana. Cu toate acestea, software-ul a fost dezvoltat in asa fel incat sa fie usor de navigat si de folosit. Spre exemplu, incarcarea datelor financiare se face printr-un simplu upload al balantei in format PDF.


Cum functioneaza programul?


Calin Mihoc, VP Business Development European Markets, ofera cateva detalii despre program: Prime Dash combina 20 de module diferite, fiecare dintre acestea urmand sa ajute factorii de decizie din absolut orice industrie sa raspunda problemelor de natura financiara in nu mai mult de 10 secunde! Noutatea o reprezinta instrumentele de simulare de scenarii decizionale si financiare. Dupa ce analizeaza datele, Prime Dash devine consultantul financiar personal care iti spune cum si ce sa faci ca sa-ti atingi obiectivele propuse.


Soft-ul Prime Dash analizeaza datele financiare ale unei companii, iar informatiile rezultate in urma analizei ofera o imagine de ansamblu asupra performantei acesteia, cu o reprezentare corecta a punctelor forte si a vulnerabilitatilor. Platforma pune la dispozitia utilizatorului un set de instrumente puternice pentru a dezvolta si implementa strategii de business care sa asigure atat cresterea nivelului de profitabilitate, cat si stabilitate pe termen lung.

Prime Dash se diferentiaza de software-urile traditionale de management financiar prin capacitatea de a simula diferite scenarii financiare si a permite vizualizarea, in timp real, al impactului economic generat de posibilele decizii luate.

Aceste aspecte ofera un avantaj competitiv companiilor care sunt nevoite sa navigheze o piata volatila precum cea din prezent.

Solutia dezvoltata de Prime Dash are un impact semnificativ pentru IMM-uri, punandu-le la dispozitie o solutie de Business Intelligence intr-un mod accesibil, care ajuta la intelegerea nevoilor companiei, obiectivelor acesteia, platforma transformand datele colectate in informatie de prim rang, cu impact major in deciziile de management care trebuie luate.Despre Prime Dash:

Prime Dash este o companie nascuta dintr-o colaborare romano-americana care a creat, in Oradea, nu doar o echipa internationala, dar si un software de management financiar care ofera solutii pentru luarea deciziilor financiare si de business, ajutate de inteligenta artificiala.

Misiunea companiei este aceea de a le oferi managerilor si antreprenorilor mai mult control asupra companiilor pe care le conduc, prin dezvoltarea celui mai bun partener pentru luarea deciziilor financiare si dezvoltarea de strategii eficiente de business.

  1870 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by