newsletter rss
HotNews.ro

Prima conferinta internationala de inginerie electrica ICPE-CA “STRUCTURI, MATERIALE SI SISTEME ELECTRICE AVANSATE” - ASMES’2019


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Joi, 28 noiembrie 2019, 8:43 webReleases | Banci / Finante

sigla color INCDIE ICPE-CA | Foto: webPR.ro

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA a organizat, in parteneriat cu Comitetul Electrotehnic Roman si Asociatia CNR-CME (Comitetul National Roman – Consiliul Mondial al Energiei), cu sprijinul Ministerului Cercetarii si Inovarii, prima conferinta internationala de inginerie electrica ICPE-CA “STRUCTURI, MATERIALE SI SISTEME ELECTRICE AVANSATE” - ASMES’2019.

Conferinta s-a desfasurat la Predeal in perioada 20-22 noiembrie a.c. si a avut ca tematica aspecte din urmatoarele domenii: energii noi si regenerabile; surse de energie conventionale; masini si actionari electrice; materiale avansate pentru inginerie electrica; ingineria si managementul mediului; inginerie medicala; metode de masura si caracterizare materiale si produse pentru inginerie electrica.

Conferinta s-a bucurat de prezenta a peste 125 de participanti din Romania si din strainatate, din tari precum Italia, Rusia, Bulgaria, Germania, Republica Moldova, Canada, Belgia, Polonia, Elvetia si Israel.

Lucrarile conferintei s-au compus din lectii invitate, sesiuni de prezentari orale, postere si dintr-o mini expozitie la care au fost expuse produse inovative ale ICPE-CA si ale sponsorilor.

ASMES’2019 a reprezentat un bun prilej pentru diseminarea si promovarea cercetarilor stiintifice, cunoasterea celor mai noi realizari din domeniile tematice abordate, dezvoltarea de noi directii de cercetare si, nu in ultimul rand, identificarea posibilitatilor de creare a unor consortii privind participari la programele europene de cercetare.

  37 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings