newsletter rss
HotNews.ro

Jocuri de socializare si cunoastere -€“ Adinkra


PDF Print
A | a
E-mail
de Cubuline | Vineri, 25 mai 2018, 10:11 webReleases | Banci / Finante

banner eveniment adinkra 3 | Foto: webPR.ro
Daca iti doresti sa cunosti oameni noi, sa le descoperi povestile, calitatile si, de ce nu, obiceiurile proaste, te invitam Sambata, 2 Iunie, incepand cu ora 15.00, la cea de-a doua editie Adinkra, organizata de Cubuline.

Ce ne propunem?

Ne propunem sa schimbam reteta unei zile obisnuite de board games, imbogatind experienta cu jocuri individuale si de grup, prin care incepem sa ne cunoastem, sa ne imprietenim si sa formam echipele in care ne vom juca Adinkra.

Ce este Adinkra?

Adinkra este un nou board game, pregatit de Cubuline, in care jucatorii vor fi provocati sa-si descopere slabiciunile si maiestria.

Scopul jocului este de a ne descoperi, fiind potrivit deopotriva persoanelor care deja se cunosc sau celor care abia acum se vad pentru prima data. Traseul pe care trebuie sa-l urmezi pentru a finaliza jocul este plin de intrebari si provocari pe care va trebui sa le depasesti.

Cum se desfasoara evenimentul?

15.00 -“ 15.30 Primirea
15.30 - 16.30: Icebreaker: socializam, ne cunoastem, iar daca suntem prea timizi avem pregatite scurte joculete de relationare.
16.30 - 18.30: Formam echipele si incepem sa ne jucam Adinkra

Cat costa?

Taxa de participare este de 15 lei/persoana. In acest pret sunt incluse jocurile si partea de organizare. Consumatie nu este inclusa.

Participarea la eveniment se face pe baza de inscriere: https://goo.gl/VcLwxG
*Datele colectate prin intermediul formularului de inscriere vor fi folosite doar cu scopul de a trimite informatii referitoare la evenimentul pentru care va inscrieti. Nu trimitem newsletter, oferte sau promotii si nu transmitem aceste date catre terti.

https://www.facebook.com/events/255594245178833/

Te asteptam,
Echipa Cubuline
  18 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by