newsletter rss
HotNews.ro

Care sunt avantajele unui serviciu de contabilitate online pentru business-ul tau?


PDF Print
A | a
E-mail
de Keez | Vineri, 18 mai 2018, 15:03 webReleases | Banci / Finante

Cei mai multi antreprenori care detin un IMM (intreprindere mica sau mijlocie) considera ca sunt la curent cu conceptul de profitabilitate al business-ului lor. Acest indicator trebuie evaluat sistematic, fiind deosebit de important pentru orice afacere.

Insa, in majoritatea cazurilor, acest indicator este greu de interpretat pentru un antreprenor, fiind prea complicat si consumator de timp in contextul in care antreprenorul este ocupat cu dezvoltarea si conducerea business-ului propriu. Pe de alta parte, aceste date ajung la contabil o data pe luna, atunci cand ii predai acestuia sacosa de acte pentru a realiza declaratiile ANAF. Asadar, contabilul nu te va putea ajuta cu informatii in timp real despre starea business-ului tau.

Ce ramane insa de facut in acest caz? Nimic mai simplu: Apeleaza la o firma de servicii contabilitate online! 

Keez.ro, prima platforma romaneasca ce ofera servicii de contabilitate online vine in intampinarea clientilor cu seturi de instrumente de management pentru IMM-uri, Start-Up-uri si PFA-uri. Platforma Keez.ro, in contrast cu contabilii obisnuiti, pune la dispozitie servicii de contabilitate online si rapoarte deosebit de importante pentru evaluarea interna a profitabilitatii firmei. 

Iata o parte din rapoartele de care poti beneficia prin platforma Keez.ro:

De incasat - Acest raport arata sumele de incasat de la clienti, fiind actualizat la zi. Datele sunt specifice fiecarui client in parte, cuprinzand data documentului si data scadenta.

De platit - Toate sumele pentru furnizori sunt continute in acest raport, incluzand data documentului precum si data scadenta.

Cash in banci - Ai acum acces la acest serviciu de contabilitate online deosebit de important. Poti viziona ultimele extrase, ce includ suma in RON si in valuta atasate fiecarei tranzactii in parte. Poti structura aceste date in functie de cont sau in functie de banca.

Venituri/Cheltuieli luna curenta - Poti vedea exact care este fluxul venit/cheltuieli pentru fiecare client in parte, incluzand factura si data. Raportul arata veniturile pe fiecare client, factura si data, din luna curenta. Datele se pot grupa pe client si ordona in functie de data.

Profit - Acest raport este deosebit de important cand vorbim de calculele care se pot face pentru a analiza si compara cheltuielile dintr-o luna specifica. De asemenea, serviciile de contabilitate online de la Keez.ro asigura si afisarea categoriilor de venituri/cheltuileli, atat pentru luna curenta cat si pentru ultimile doua luni.

Avansuri/Deconturi - acest raport afiseaza sumele pentru decontat intre firma si salariati. In calitate de administrator, poti vedea astfel care este situatia in ceea ce priveste valoarea avansurilor nedecontate si a sumelor platite de salariati, pe care firma trebuie sa le returneze.

Datorii la stat - Acest raport lunar iti arata care sunt toate datoriile pe care trebuie sa le platesti statului in calitate de antreprenor, impreuna cu datele de plata si conturile in care trebuie platite. In cazul datoriilor, este necesar sa iei legatura cu keez.ro pentru a obtine calculul la zi al sumei de plata, inclusiv al penalitatilor.

Statul de plata - Fiind tot un raport lunar, acesta tine evidenta concediilor de odihna si a celor medicale, realizand corectiile necesare pentru emiterea corecta a statului de plata.

Acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care Keez.ro, prima platforma de servicii de contabilitate online din Romania, le pune la dispozitie antreprenorilor. Astfel, ai posibilitatea sa deblochezi resursele deja utilizate in "contabilitatea dubla " pentru a beneficia de servicii de contabilitate online de cea mai buna calitate.

Astfel, ai acces direct de pe un smartphone sau un laptop, la orice ora, la toate documentele importante pentru compania ta, doar folosind Keez.ro. Alege serviciile de contabilitate online pentru ca afacerea ta sa prospere, iar tu sa ai mai mult timp pentru a te ocupa de lucrurile cu adevarat importante pentru un antreprenor!
  80 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by