newsletter rss
HotNews.ro

Sambata asta: concert Bucium in Flying Circus Club


PDF Print
A | a
E-mail
de DorinaS | Miercuri, 18 aprilie 2018, 13:36 webReleases | Banci / Finante

Concertul de pe 21 aprilie din club Flying Circus face parte din seria care promoveaza cel mai nou album al trupei Bucium. „Miorita” este un album conceptual ce reuneste sub o umbrela contemporana legendele romanesti si muzica introspectiva. 

In concert, veti auzi atat piese cunoscute precum Maria Doamna, Razboieni sau Sorbul, cat si piese de pe cel mai recent album – Miorita, Frunza Verde Foi Marunte si Codrule, Maria Ta. Pentru aceasta ultima piesa, Bucium a lansat recent si un videoclip, parte dintr-o trilogie vizuala ce insoteste albumul.

https://youtu.be/RXhFlu4YqLo

„Ne bucuram sa ne intoarcem in frumosul Cluj, unde, in urma cu nici sase luni, am avut un concert extrem de emotionant si totodata plin de energie. Abia asteptam sa repetam experienta”, spune Andi Dumitrescu (solist Bucium). 

Despre album
„Miorita” este cel mai nou album al trupei Bucium si „sparge toate stereotipurile folk rock-ului, abandonand muzica saltareata in favoarea unei muzici introspective, complexe si foarte emotionale, atasand un sentiment puternic de familiaritate si nostalgie compozitiilor cu fond traditional” – The Intermission, februarie 2018.

Despre Bucium
Bucium este o trupa rock cu influente folk, ambiental si metal simfonic, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, imbinand legendele si basmele romanesti cu o muzica introspectiva, spirituala, adusa intr-o nota contemporana.

Despre Caustic
Caustic a intrat pe scena cu un prim album lansat in 2017 - Acustic. Caracterizati de un sound alternativ/acustic excelent si versuri cu puternica incarcatura simbolistica, in prezent, trupa trece printr-o stare de continua transformare muzicala.

Informatii utile:
Bilete concert 21 aprilie, Club Flying Circus: https://eventbook.ro/music/bilete-concert-bucium-invitati-caustic-flying-circus
Albumul „Miorita”: www.bucium.com.ro/miorita/agregator
Despre Bucium:
https://buciumromania.bandcamp.com/music
facebook.com/bucium
https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucium_(formatie)

Trupa Bucium in concert:
Baia Mare – 11 mai
Zalau – 12 mai
Iubim 2 roti Festival, Bucuresti – 25 mai
Rock Me Festival, Osica de Sus – 13 iulie

  33 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings