newsletter rss
HotNews.ro

Valoarea industriei de print va ajunge la peste 700 mld. euro pana in 2022


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Luni, 5 februarie 2018, 10:38 webReleases | Banci / Finante

Cele mai recente cercetari facute despre industria printului la nivel global arata faptul ca aceasta continua sa prezinte interes pentru mediul de afaceri la nivel international si in 2018. Desi se inregistreaza o usoara scadere al volumului de materiale tiparite, valoarea pietei globale urmeaza un trend ascendent, inregistrand o crestere constanta.

Conform raportului realizat de catre Smithers Pira, valoarea industriei va creste, la nivel global, de la 675 mld. euro la 701,28 mld. euro pana in 2022, ceea ce o pozitioneaza printre alte industrii de top, in special datorita potentialului de plusvaloare al afacerilor. Analizand aceste cifre din perspectiva contextului economic actual si al fluctuatiilor inregistrate la nivel macroeconomic, se poate afirma faptul ca este vorba despre o crestere importanta.

In acest context, va trebuie sa fim extrem de adaptabili si de deschisi la toate oportunitatile care pot aparea in viitorul apropiat, spune Calin Pascu, General Manager Agentia de Print. Este datoria noastra, in calitate de antreprenori sau manageri ai companiilor din industrie, sa ne aliniem evolutiei pietei globale, astfel incat sa asiguram o dezvoltare sustenabila a afacerilor. Mai mult decat atat, este nevoie sa ne asiguram ca suntem la curent cu toate inovatiile din domeniu pentru a putea oferi tuturor partenerilor nostri proiecte de print la cea mai inalta calitate.

Tinand cont de aceste previziuni, Agentia de Print investeste resurse importante in consolidarea si dezvoltarea echipei pentru a putea raspunde prompt tuturor provocarilor in materie de print pe care companiile le pot inregistra. Marirea echipei de vanzari si investitia in procesul de digitalizare a companiei reprezinta doua dintre cele mai recente actiuni intreprinse cu scopul de a putea oferi clientilor si tuturor partenerilor servicii la cele mai inalte standarde.

De peste 5 ani, Agentia de Print - prima companie romaneasca de brokeraj de tipar - a dus la bun sfarsit proiecte complexe de print pentru companii de referinta din tara, din domenii precum: banking, FMCG, IT etc. Din portofoliul companiei fac parte: Garanti Bank, Profi, Cinema City, Fortuna, Cramele Recas, OTP Leasing, Chiristian Dior, StanleyBet, Hafele, Hewlett Packard, Lifecare si multi altii.
  108 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by