newsletter rss
HotNews.ro

Fa-ti temele, afla cateva retete delicioase numai bune de luat chiar si la scoala!


PDF Print
A | a
E-mail
de MoreThanPub | Joi, 31 august 2017, 13:07 webReleases | Banci / Finante

Vacanta e pe incheiate, concediul pe terminate. Stim, astea nu-s vesti tocmai placute insa, vestea buna e ca se mai animeaza orasele cu zumzetele micilor scolari, mereu matinali, cu ghiozdanele lor colorate, in drumul spre scoala.

Si, chiar daca n-ai refuza inca o zi de plaja, cine spune ca n-au mai ramas weekend-uri cu soare? Te mai poti rupe de oras pe final de saptamana si poti lua o mini-vacanta de doua zile oricand vei vrea sa-ti aduni gandurile.


Dar, destul cu melancolia de dupa vacanta. Am venit cu vesti bune, tocmai de la Chef Liviu Balint, ambasadorul Podravka si finalistul cunoscutului show MasterChef.

Astazi, Chef Liviu Balint te invata sa prepari trei retete delicioase cu sprot, in mai putin de 5 minute. Suna bine?

Pentru ca n-ai mereu timp sa stai la gatit, pentru ca poate vrei sa-l inveti pe cel mic cum sa se hraneasca sanatos sau, pentru ca pur si simplu sprotul este un peste delicios care nu trebuie sa lipseasca din alimentatia ta. Putem sa-ti insiram zeci de motive pentru care am glorifica acest preparat minunat dar, ne-am gandit ca e mai bine sa-ti vorbim despre ingredientele magice si despre retetele de lins pe degete.


Sandvis cu sprot si rucola


Asta este cea mai simpla reteta. Iti trebuie doar ingredientele potrivite. Pe primul loc nominalizam la premiul pentru cel mai satios ingredient: Eva Sprot in ulei Vegetal. Alaturi de colegii lui de scena, o bagheta de paine neagra cu seminte si mereu proaspata rucola, vor aduce sandvisul la rang de arta. Unde mai pui ca se prepara intr-un timp record si poate fi gustarea care-ti da energie cat pentru o zi intreaga!


Salata cu sprot si branza cu mucegai

E timpul sa-ti lasi simturile in voia aromelor. Eva Sprot in Ulei Vegetal alaturi de branza ta preferata cu mucegai si cateva picaturi de ulei de masline indragostite de zeama de lamaie, iti vor alinta pofta de delicatese. Gustarea aceasta e buna pentru serile tarzii si se serveste neaparat alaturi de un pahar cu vin alb. Poti sa o numesti simplu, ”rasfatul de seara”.

Sprot cu rosii cherry si valeriana

Pentru ca zilele gri au nevoie de putina culoare, incearca o salata cu gust de sarbatoare! Ai nevoie de doar trei ingrediente: Eva Sprot in sos tomat, cateva rosii cherry si o mana de valeriana. Zeama de lamaie este optionala. Cele trei ingrediente se indragostesc unele de altele intr-un castron, iar tu te vei indragosti de intreaga salata, mai apoi, in farfurie.

Si, uite asa ai invatat cum sa mananci sanatos fara sa reinventezi bucataria moleculara. Iar noi iti uram inca de pe-acum pofta buna!

 

 

  



77 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by