newsletter rss
HotNews.ro

Andreea Balan a petrecut cateva ore cu copiii de la SOS Satele Copiilor


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Vineri, 4 august 2017, 16:54 webReleases | Banci / Finante

SOS Petrecere august 2 | Foto: webPR.ro
Momente de bucurie pentru copiii de la SOS Satele Copiilor Romania.

Petrecere mare in Satul SOS Bucuresti, 7 copii si-au serbat ziua de nastere si au avut un invitat surpriza! Artista Andreea Balan a venit special pentru a le ura `La multi ani` sarbatoritilor, a cantat, a dansat si s-a jucat cu copiii. Andreea a dorit sa le ofere un moment de bucurie copiilor care nu mai au alaturi parintii naturali  si a stat in mijlocul lor, i-a invatat cativa pasi de dans si i-a provocat sa cante.

 

Artista a fost insotita de copii prin Sat si chiar a vizitat una dintre case. S-au povestit multe, au fost si lacrimi de emotie, dar cel mai important este ca s-a legat o prietenie de suflet.

 

`M-am simtit extraordinar de bine in mijlocul copiilor si m-am bucurat de caldura cu care m-au primit. Am trecut de la stari de emotie extrema, la bucuria jocurilor copilariei si la dorinta de a face ceva pentru copiii care, din pacate, sunt in aceasta situatie si cresc fara parinti aproape. Voi reveni cu drag la ei!`, a declarat Andreea Balan.

 

Dupa dans si muzica, copiii au trecut la trucuri de magie, impreuna cu Magicianul Titus. Momentele au fost cu atat mai speciale, cu cat Titus i-a implicat direct in realizarea trucurilor si le-a prezentat recuzita obligatorie a unui adevarat magician.

 

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children`s Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie ` Sibiu si Hemeius` Bacau.

 

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in Satele SOS din Romania.

 

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului familial, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti. 

  86 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by