newsletter rss
HotNews.ro

Daniel Nitoiu si Dorian Popa i-au serbat pe copiii de la SOS Satele Copiilor


PDF Print
A | a
E-mail
de RalucaBucur | Luni, 3 iulie 2017, 12:05 webReleases | Banci / Finante

Reporterul si prezentatorul rubricii meteo de la ProTV, Daniel Nitoiu si artistul Dorian Popa au fost invitatii speciali pe care i-au avut copiii de la SOS Satele Copiilor Bucuresti.

Vedetele au participat la petrecerea organizata cu ocazia zilei de nastere a trei copii din Satul Bucuresti, au facut zeci de poze cu copiii si s-au lasat imbratisati si pupati de mama focului. Chiar daca provin din comunitati dezavantajate si nu se pot bucura de dragostea familiei biologice, copiii din Satul SOS au trait momente de fericire alaturi de cei doi invitati.

Daniel nu a venit singur, ci alaturi de Cornelia si prietenii ei, trei papusi care au prins viata imediat in mainile lui. Prezentatorul ProTV a absolvit in trecut Academia de Teatru si Film si este maestru papusar, activitate pe care o face cu mare placere in timpul liber, pentru copiii care au mare nevoie de momente de veselie.

Copiii au facut-o pe Cornelia sa mearga si sa danseze si au inclus-o imediat in gasca lor.

"Am fost incantat sa primesc invitatia copiilor si abia asteptam sa ne jucam impreuna si sa le dezvalui frumusetea teatrului de papusi. De ziua numelui m-am intors in copilarie si copilul din mine a fost bucuros la randul lui sa descopere trucuri de kendama, alaturi de noii mei prieteni. M-am simtim minunat si de-al casei si am promis ca ii mai vizitez si cu alte ocazii", a marturisit Daniel Nitoiu.

Dorian Popa
a cantat impreuna cu copiii, a stat alaturi de ei la spectacolul de papusi, iar inainte de plecare a vrut sa le transmita un mesaj din suflet.

"Copii, sa credeti mereu in voi si sa luptati mereu, sa munciti pentru a reusi. Chiar daca unii sunt mai norocosi in viata, altii mai putin, noi toti trebuie sa profitam de ce avem si sa luptam cat putem de tare. Sa fiti respectuosi, sa va ascultati mamele (sociale) si pe toti cei care sunt alaturi de voi si fac eforturi sa va fie bine. Voi fi alaturi de voi ori de cate ori ma veti chema si voi putea", le-a transmis Dorian Popa copiilor.

SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie neguvernamentala, membra a Federatiei SOS Children's Villages International, organism care deruleaza programe in 134 de tari ale lumii. Asociatia SOS Satele Copiilor Romania este prezenta in Romania de 27 de ani si isi desfasoara activitatea prin 3 programe la nivel national: in Bucuresti, Cisnadie - Sibiu si Hemeius - Bacau.

Activitatea organizatiei este centrata pe asistarea si sprijinul acordat copiilor care au pierdut sau risca sa piarda ingrijirea familiei biologice. In prezent, 1000 de copii si tineri sunt sprijiniti direct de organizatie, dintre care aproape 200 cresc in familia SOS Romania.

SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in paralel, servicii de preventie a abandonului, prin Centrele de Consiliere si Sprijin pentru Copii si Parinti.
  38 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by