newsletter rss
HotNews.ro

Bannere outdoor


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Miercuri, 21 iunie 2017, 16:44 webReleases | Banci / Finante

Bannerele outdoor reprezinta metode excelente de publicitate pentru companii, pentru evenimentele viitoare sau pentru a transmite mesaje. Mai jos va vom prezenta aspecte pe care ar trebui sa le luati in calcul in momentul in care faceti designul pentru un banner outdoor si care se pot aplica bine si pentru bannerele expuse in interioare.

Un alt factor la fel de important e si designul general pentru banner. Ar trebui sa luati in calcul utilizarea unei scheme de culori potrivite si sa nu folositi foarte multe fonturi sau sa aveti un fundal care sa faca textul greu de citit. In cazul in care nu stiti ce alegeri sa faceti cel mai bine ar fi sa angajati o firma specializata care sa se ocupe de realizarea unei machete care sa fie potrivita cu dorintele voastre.

Pentru toate tipurile de design exterior ar trebui sa lasati si spatii considerabile pe marginile printului, si sa evitati sa umpleti complet spatiul cu text. In modul acesta veti creste impactul pe care il pot avea elementele grafice utilizate. Noi va recomandam sa fiti concisi dar sa va asigurati ca informatiile necesare sunt incluse.

Limitati-va la unul sau la mai multe fonturi pentru banner. Conteaza extrem de mult vizibilitatea bannerului chiar mai mult decat stilul chiar daca depuneti putin efort le puteti obtine pe ambele. In cazul in care folositi doua fonturi noi va recomandam sa va asigurati ca va fi citit. In cazul in care cel care priveste va sta la 30 de m distanta, literele trebuie sa aiba o inaltime de cel putin 10 cm. Pentru bannerele plasate la o distanta de 100 de m caracterele folosite trebuie sa fie de minim 40 cm. Ele sunt valori orientative si pot sa fie modificate tinand cont de fonturile folosite si de culori.

Bannerele trebuie sa fie tiparite in general color. Alegerea unor teme corecte va face ca bannerele sa aiba un aspect cat mai rafinat. Folosirea unor culori puternice atrage atentia asupra bennerului si dacale folositi in mod excesiv veti putea obtine un efect opus. In momentul in care va alegeti culoarea pentru fundal nu alegeti nimic ce poate sa faca dificila citirea mesajului. In general, culorile opuse sunt complementare si pentru a putea intelege mai bine modul in care culorile contrasteaza puteti sa va uitati pe discul culorilor.
  65 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by