newsletter rss
HotNews.ro

Mobilier bucatarii Cluj


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Miercuri, 31 mai 2017, 16:27 webReleases | Banci / Finante

V-am pregatit o lista cu 5 sfaturi pentru momentul in care alegeti mobila de bucatarie in conditiile in care in aceasta camera mobila folosita si toate detaliile sunt elemente esentiale pentru a putea obtine confort in toata casa.

Bucataria ar trebui sa fie practica, luminoasa si confortabila si in acelasi timp sa va dea si posibilitatea de a va misca in voie, insa uneori ar trebui sa fie si un spatiu in care sa luati masa.

In momentul in care va alegeti mobila de bucatarie primele criterii sunt tipul de bucatarii. Aveti posibilitatea de a opta pentru o bucatarie inchisa, o bucatarie deschisa in hol ori in camera de zi si al doilea criteriu esential este dimensiunea pe care bucatariile o au tinand cont de toate detaliile.

Aveti de unde sa alegeti si conditiile care ar trebui sa fie indeplinite si respectate sunt sa mentineti elementele comune chiar daca piesele principale sunt diferite in general.

Cel mai bun material pentru mobila de bucatarie este cel tratat chimic. O buna alegere este mobila de pal sau din aglomerat pentru ca rezista bine la umezeala si este si foarte putin costisitoare. Adaugati de fiecare data inox in bucatarie, sticla si otel. Ele sunt materiale moderne si sunt foarte usor de curatat dar si foarte rezistente totodata.

Detaliile sunt cele care fac diferenta in momentul in care vorbim de mobila de bucatarie si detalii inseamna si corpuri de iluminat, feronerie, blat de bucatarie si toate obiectele expuse.

Tehnologiile de varf nu sunt simple mofturi ci sunt si detalii foarte practice si utile care va transforma bucataria.

Culoarea e un detaliu esential. Culorile au si ele un rol foarte important. Rosu, portocaliu si galben sunt culori calde si energizante iar albastru, verde si violet sunt culori reci care fac o atmosfera linistita. Atunci cand sunt alese nuantele pentru mobila si pereti e bine sa evaluati daca ele sunt potrivite. Combinatia trebuie sa fie unitara chiar si in momentul in care alegeti piesele separat sau aveti mobila realizata la comanda.
  193 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by