newsletter rss
HotNews.ro

Ferestre termopan Cluj


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Miercuri, 31 mai 2017, 16:16 webReleases | Banci / Finante

Partea cea mai importanta a unei izolari termice foarte bune este reprezentata de geamul termoizolator. Avand in vedere evolutiile favorabile ale preturilor din ultima vreme aproape ca putem afirma ca este de neconceput ca la spatiile destinate locuirii, case si apartamente, se folosesc geamrile termoizolatoare fara sticla low e chiar daca se recomanda cele cu argon.

Diferentele mici de preturi nu vor justifica renuntarea la acest tip de geam tinand cont de faptul ca sunt mai multe beneficii care sunt aduse in izolare decat se intampla in cazul geamului termoizolant normal.

Grosimea totala a geamului termopan este de cel putin 2 mm si a geamului triplan este de 32 mm, o grosime mai mica ducand si la scaderea capacitatii de a izola.

La spatiile care au o alta destinatie cum sunt halele, garajele, unde nevoia de izolare nu este atat de mare se va opta pentru o varianta cat mai economica.

Pentru consumatorii directi ferestrele vor deveni importante atunci cand realizeaza ca au nevoie sa le schimbe. De foarte multe ori cumpararea lor se va face pe baza de recomandari venite de la prieteni si cunoscand putine lucruri despre produsele pe care le vom folosi.

Scopul nostru este acela de a va informa mai bine astfel incat sa luati si o decizie de cumparare care sa fie in favoarea voastra. Este stiut si faptul ca ferestrele se bucura de o foate mare atentie in perioada de toamna in momentul in care temperaturile incep sa scada. Un motiv e simpu de inteles: oamenii isi protejeaza termic locuintele pentru a putea face fata la temperaturile scazute din timpul iernii si pentru a putea reduce costurile cu incalzirea din casa.

Un fenomen similar are loc si in momentul in care temperaturile cresc numai ca atentia se va indrepta de data aceasta catre alte sisteme de climatizare si anume spre cele cu aer conditionat, reducerea costurilor de intretinere nemaifiind un factor important in comparatie cu perioada iernii.

  92 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by