newsletter rss
HotNews.ro

Aparat aer conditionat Timisoara


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Joi, 25 mai 2017, 14:09 webReleases | Banci / Finante

Piata aparatelor de aer conditionat este in continua expansiune in tara noastra si prezenta aparatelor pentru aer conditionat in incaperi este de doar 18 procente comparativ cu media de 87 din restul continentului.

In perioadele in care temperaturile sunt foarte ridicate, vanzarea acestor aparate de aer conditionat poate sa ceasca pana la 15 20 de ori in comparatie cu perioadele cand temperaturile sunt normale un fapt ce demonstreaza ca achizitionarea acestor aparate se va face sub impulsul momentului generat de un mare disconfort.

Principalele criterii in functie de care se va alege un aparat de aer conditionat este pretul insa persoanele care sunt interesate de acest lucru vor trebui sa tina cont si de alti factori. In primul rand aparatul va trebui sa aiba si o capacitate necesara incaperii in care se va instala. Pentru o incapere cu o suprafata cuprinsa intre 10 si 25 mp se recomanda un aparat de 9000 btu.

In locuintele obisnuite se recomanda aparate de 9000 btu pentru dormitoae si cele de 12000 btu pentru sufragerii. Nu se recomanda folosirea unui singur aparat de putere mare pus in hol  pentru a climatiza tot apartamentul deoarece debitul de aer foarte mare pe care il are un aparat amplasat intr-un spatiu mic ne pune sanatatea in pericol si creeaza un mare disconfort.
  



31 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by