newsletter rss
HotNews.ro

Scala Assistance - compania care a adus rovinietele online in Romania


PDF Print
A | a
E-mail
de rovinieteonline | Miercuri, 19 aprilie 2017, 16:47 webReleases | Banci / Finante

Scala Assistance, compania care detine site-ul www.roviniete.ro, a ajuns la afaceri de 41 de milioane de euro. Ideea rovinietelor online a fost una ingenioasa, nascuta dintr-o nevoie reala a tuturor utilizatorilor de autovehicule din Romania.

Lansand Roviniete.ro, antreprenorii Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu au reinventat sistemul de plata a taxei de drum, acesta fiind in prezent cel mai simplu, eficient si rapid instrument de achizitionare a rovinietelor.

Scala Assistance este singura companie din Romania care are ca obiect principal de activitate comercializarea rovinietelor online. Utilizatorii de autovehicule pot sa utilizeze drumurile nationale si autostrazile din Romania achitand taxa de drum online, fara a mai pierde timp la cozi. Roviniete.ro este la ora actuala cea mai importanta platforma online de profil din tara, fiind accesata lunar de peste 100.000 de utilizatori.

Prin intermediul site-ului www.roviniete.ro, pe langa solutii rapide de achizitionare a rovinietelor online, Scala Assistance ofera si informatii actualizate legate de legislatia in domeniu, calculator pentru pretul rovinietelor online, sistem de alertare pentruexpirarea valabilitatii rovinietei, precum si servicii corporate dedicate.

Companiile care au ales sa externalizeze achizitia de roviniete online prin intermediul sistemului de distributie corporate al companiei SCALA ASSISTANCE, au parte de urmatoarele beneficii:
  • un mediu pentru plasarea comenzilor de roviniete online 100% securizat;
  • informare continua privind noutatile din domeniu;
  • eficientizarea costurilor;
  • alerte personalizate privind scadentele de plata la intervale prestabilite;
  • manager de cont si call center dedicat;
  • alerte automate privind data de expirare a valabilitatii rovinietelor;
  • posibilitatea de a verifica online valabilitatea rovinietelor pentru intreg parcul auto.

"Ne bucuram ca putem oferi clientilor, prin intermediul unei platforme dedicate, oportunitatea de a-si plati securizat rovinieta in mediul online. Continuam in acest fel sa oferim servicii utile, necesare si de calitate clientilor nostri", declara Dan Ciceu.

Compania Scala Assistance se bucura de credibilitate recunoscuta, fiind singura companie din Romania care a primit in anul 2008 certificarea ISO 9001- 2008 din partea TÜV Rheinland Romania. ISO 9001- 2008 este o certificare internationala de recunoastere si garantare a calitatii, reprezentand o serie de standarde inalte de bune practici pe care SCALA ASSISTANCE le intruneste.

Urmatorul obietiv pe care compania Scala Assistance si l-a propus este listarea la Bursa de Valori Bucuresti, sectiunea AeRO, destinata companiilor mici si mijlocii, reprezentantii companiei constientizand necesitatea unei listari publice si transparente care sa reflecte succesul business-ului.

"Implicatiile listarii companiei la Bursa de valori sunt evidente si incep prin atingerea unei transparente totale din partea societatii noastre impreuna cu o vizibilitate sporita atat a companiei precum si a serviciilor prestate, sporirea gradului de incredere acordat companiei pana la capitalizarea efectiva a acesteia",€ au declarat fondatorii companiei Dan Ciceu si Dan Alexandru Cobeanu.

Pentru mai multe detalii, accesati https://www.roviniete.ro/

  37 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by