newsletter rss
HotNews.ro

Print pe backlit film


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Luni, 13 martie 2017, 16:52 webReleases | Banci / Finante

Backlit filmul este o folie PVC trannslucenta alba cu straturi mate pe spate si care contribuie si la obtinerea unor constraste bune si o definitie buna a culorii. Este o solutie extrem de buna si de moderna pentru casete luminoase de interior.

Printarea se face cu cerneala pe baza de solvent sau de ecosolvent a popliplanului. Deosebirea de baza fata de bannere este si capacitatea backlitului de a permite luminii a treaca. Toate aceste produse sunt folosite exclusiv pentru panourile care sunt prevazute cu sisteme de iluminare si cu casete luminoase siunipoluri.

Principalele avantaje pentru utilizarea backliturilor in promovare sunt vizibilitatea foate buna atat ziua cat si noaptea si imaginea buna in detalii dar si rezistenta foarte ridicata la intemperii.

Backlit filmul este un material pet de 175g cu o suprafata neteda si translucenta utilizand mai ales produse publicitare de tipul caseta luminoasa slim. Calitatea si structura pe care o are backlitul ajuta si la obtinerea imagiilor care se pot diferentia prin detalii si prin culori. Acest backlit film se foloseste in 90 la suta din cazuri pentru a personaliza fetele casetelor luminoase. Puteti sa folositi serviciul de prin pe backlit film pentru casete luminoase, displayuri iluminate din spaii si aplicatii de interior. Prin apelarea la serviciile noastre de prin puteti sa aveti produse de o foarte buna calitate ce dureaza in timp. In momentul in care aveti nevoie de personalizarea produselor corespunzatoare pentru utilizarea pe backlit film apelati la serviciile Tempera..

In momentul in care vorbim despre atragerea  persoanelor noi catre o firma sau catre un logo este nevoie si de semnale puternice. Crearea unor imagini si a unor bannere in culori recomandate, un contrast bun si designuri este un mod foarte sigur de a ajunge la oameni si de a le putea atrage atentia catre orice reclama.

  2 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by