newsletter rss
HotNews.ro

Despre calendarele personalizate


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Joi, 9 martie 2017, 16:02 webReleases | Banci / Finante

Se pot folosi imagini reprezentative din domeniul unde activati si trebuie sa aiba legatura cu tot ceea ce clientii vor sa vada. Imaginile trebuie sa fie de asemenea in concordanta si cu firma si pot sa fie folosite chiar si cele cu produsele ori cu angajatii. Designul calendarelor trebuie sa includa pe langa toate imaginile relevante si toate elementele care tin de identitatea vizuala. Noi va recomandam sa va asigurati si ca toate elementele ce tind de identitatea vizuala apar pe coperti.

In procesul tipografic de separare a culorilor fiecare forma si culoare utilizata in documente este separata in 4 culori primare si toate planurile au un unghi anume. Fiecare dinte culorile primare se transpune pe placi de imprimare care sunt folosite ulterior la tiparire.

Aceste placi contin si elementele grafice din pagina care au culoarea respectiva. Modul de realizare a separatiei de culoare se va fac digital tinand cont de programul folosit pentru a face editarea. Nu este nevoie sa realizam singuri separatia de culoare pentru ca de obicei documentul se trimite catre tipografie ori catre biroul dtp si aici se realizeaza si pasii care sunt premergatori procesului de tiparire inclusiv separatia de culoare.

Va recomandam ca de fiecare data sa va asigurati ca elementele care tin de identitatea vizuala apar pe coperti ori pe toate paginile calendarului.

In legatura cu elementele de marketing direct e bine sa stabiliti persoanele care vor primi calendare si materialele trebuie sa fie gandite cu atentie si trebuie sa stabiliti si daca sut oferite in mod separat publicului vizat ori doar fac parte din cadourile corporate.
  3 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by