newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Lidl prezinta Electric Castle si te invita sa descoperi Lidl’s Electric Kingdom


PDF Print
A | a
E-mail
de MediaAssociate | Marţi, 14 februarie 2017, 16:24 webReleases | Banci / Finante

Lidl prezinta Electric Castle si te invita sa descoperi Lidl€™s Electric Kingdom. Anul acesta, Lidl este parte din povestea Electric Castle. Pentru ca meriti sa fii surprins, in perioada 12-16 iulie 2017, Lidl va fi prezent la Bontida, capitala muzicala a Romaniei pentru 5 zile, cu multe surprize.

Lidl prezinta Electric Castle si te invita sa descoperi Lidl’s Electric Kingdom

Anul acesta, Lidl este parte din povestea Electric Castle. Pentru ca meriti sa fii surprins, in perioada 12-16 iulie 2017, Lidl va fi prezent la Bontida, capitala muzicala a Romaniei pentru 5 zile, cu multe surprize.

Pentru prima data in Romania, compania se alatura unui festival de muzica: Lidl prezinta Electric Castle si ofera tuturor participantilor experiente noi si inedite. Sub sloganul #wearethepeople, Electric Castle este locul unde toata lumea isi doreste sa fie alaturi de prieteni, sa asculte muzica, sa danseze pana dimineata si sa faca parte din multime. Pentru ca meriti sa fii surprins, Lidl a pregatit pe domeniul Castelului Bánffy, din judetul Cluj, un ospat de zile mari, cu nopti lungi de petrecere si cu surprize regesti.

La festival, iubitorii de muzica buna pot descoperi Lidl’s Electric Kingdom, impartit in 4 regiuni: Royal Food Court, Royal Grill, Royal Market si Royal Garden, despre care vor fi disponibile detalii curand, pe surprize.lidl.ro. Si pentru ca Lidl nu se dezice de la valorile pentru care a fost declarat „Top Employer” in Romania si in alte sase tari, de catre Institutul independent „Top Employers”, compania isi surprinde si angajatii si a pregatit pentru acestia o zona dedicata, cu actiuni speciale, in camping.

Descopera Electric Castle prin Lidl Tour

Pentru perioada festivalului, fanii Electric Castle pot alege oferta Lidl Tour (de la 159€/persoana), prin care se vor bucura de 4 nopți de cazare la hotelul Belvedere*** din Cluj-Napoca, cu mic dejun inclus. Pentru a facilita accesul din oras la castel, în pachet se află si 4 transferuri pe zi de la hotel la Bontida si retur. In plus, acest pachet vine si cu un upgrade surpriză inclus: bilet de acces general in incinta festivalului.

Urmareste pagina surprize.lidl.ro pentru mai multe detalii si surprize si vino si tu alaturi de noi la festival!

Despre Electric Castle

Electric Castle este un festival de muzica din Romania, ce se desfasoara in fiecare an la Castelul Bánffy din Bontida, Transilvania. Festivaluli imbina un lineup variat, din foarte multe zone muzicale (rock, reggae, hip hop, muzica electronica sau indie) cu tehnologia, patrimoniul si cultura alternativa.

Inca de la prima editie, Electric Castle a fost nominalizat la European Festival Awards, la categoria Best Medium Sized Festival, ajungand in fiecare an de atunci in finala, intre primele 10 festivaluri din Europa.

In 2016, timp de 4 zile, 121.000 de oameni au trecut portile Castelului si peste 200 de artisti au urcat pe scenele festivalului. Printre artistii confirmati de-a lungul timpului la Electric Castle se numara The Prodigy, Skrillex, Bring Me The Horizon, Fatboy Slim, Sigur Ros, Bastille, Rudimental, Thievery Corporation sau Die Antwoord.   

 

Despre Lidl

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 27 de tari europene si avand peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati:

www.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

www.electriccastle.ro

  123 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by