newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Fasung E14


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Vineri, 20 ianuarie 2017, 16:27 webReleases | Banci / Finante

V-ati simtit vreodata confuzi in momentul in care alegeti o dulie sau un fasung? Alegeti cel mai bun fasung care poate sa creeze confuzii si care oricum este mult mai simplu decat puteti crede. Fasungurile au fost inventate de Thomas Alva Edison. Sunt fasunguri care se infileteaza si unde intra cele mai bune becuri existente. Fasungul acesta e inventat chiar de la final de an si a fost luat in calcul in mod oficial in 1909. Fasungul acesta a devenit un standard international pentru becurile de atunci.

Este un fasung standard pentru becuri si va ajuta sa va uniformizati becurile existente in jurul lumii. Este folosit pentru 80 de procente dintre becuri si pe celelalte se folosesc in general fasungurile de tip baioneta si cele cu doi pini.

Aceste fasunguri sunt in mai multe dimensiuni de la E5 si pana la E40 si au numarul de dupa E care reprezinta diametrul in milimetrii al fasungului. Toate aceste dimensiuni se aplica pentru mai multe tipuri de becuri si pentru mai multe dimensiuni de becuri.

Spre exemplu, E10 este folosit la lampile decorative pe care le vedeti in cazul brazilor de craciun si pentru unele masini sau pentru mai multe electronice si dispozitive care sunt sub forma de becuri indicatoare. Unele dintre aceste fasunguri se folosesc mai des decat altele si va prezentam fiecare model.

Fasungul E10 are 10 mm diametru si sunt cunoscute sub denumirea de fasung miniatural. Pentru ca sunt atat de mici sunt folosite pentru aplicatii limitate si toate aceste beculete sunt raspandite peste tot in lume pentru ca sunt utilizate la lanterne.

E11 au 11mm in diametru si sunt utilizate pentru mini candelabre. Aplicatiile sunt limitate. Se utilizeaza de obicei candelabre cu 120 volti insa se gasesc mai mult cele E12 decat cele E11. Modelele care au un voltaj redus sunt utilizate pentru jucarii si de asemenea aceste becuri se folosesc si in aplicatii in bucatarii sau in fotografie. 

  63 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by