newsletter rss
HotNews.ro

Imprumut cu garantie auto de la Amanet Auto


PDF Print
A | a
E-mail
de amanetauto | Marţi, 20 decembrie 2016, 16:28 webReleases | Banci / Finante

amanet_auto2 | Foto: webPR.ro

In acest caz, o varianta la indemana de a putea obtine o suma de bani pe termen scurt o constituie Amanet Auto, din Bucuresti. Avantajul major al acestui tip de creditare este rapiditatea, totul realizandu-se in mai putin de jumatate de ora. Un alt beneficiu este faptul ca nu trebuie sa prezinti decat cateva documente, cum ar fi buletinul tau, cartea si talonul masinii. Daca esti persoana juridica, trebuie sa mai aduci in plus fata de aceste acte si actul constitutiv, CUI-ul si stampila societatii. In ambele cazuri, trebuie sa ne lasi ambele chei ale autoturismului.

In aceste conditii, nu este de mirare ca tot mai multe persoane apeleaza la Amanet Auto. Nu ai nevoie de adeverinta de venit, documente justificative sau copii legalizate. Mai mult, nu conteaza istoricul tau din Biroul de Credit.


Cum decurge acordarea unui imprumut de catre Amanet Auto?


1. Mai intai se face evaluarea masinii la telefon. Atunci, afli ce suma de bani poti imprumuta. In general, valoarea unui astfel de credit ajunge pana la 75% din valoarea de piata reala a masinii. 

2. Apoi te prezinti la sediul firmei pentru a semna contractul. Acesta se va derula pe o perioada de 30 de zile, dar poate fi prelungit inca 14 zile. Comisionul va ramane acelasi, singura diferenta fiind faptul ca el se va calcula la zi. In rest, nu sunt alte costuri ascunse,

3.     Urmatorul pas este cel mult dorit: primesti banii!

Imprumutul cu garantie auto de la Amanet Auto este extrem de flexibil si te ajuta sa-ti rezolvi problemele financiare in mod rapid si fara dureri de cap sau alergatura inutila. Iti evaluam masina la telefon, semnezi contractul si banii sunt ai tai in doar 30 de minute. Orice contract se poate prelungi atunci cand ajunge la scadenta, fara sa existe penalizari sau alte costuri suplimentare.


In tot acest timp, tu ai acces la imaginile video din parcul auto oricand doresti. Masina ta va fi in perfecta siguranta, acoperita cu o prelata si pazita non stop de catre o firma specializata.

Daca ajungi in imposibilitatea de a achita imprumutul, poti negocia sau refinanta imprumutul in orice clipa. In plus, poti sa vinzi masina lasata garantie, sa achiti contractul incheiat cu Amanet Auto, iar diferenta ramane in buzunarul tau.


Contractul incheiat cu firma noastra este foarte transparent, comisionul fiind singurul cost al imprumutului cu garantie auto.

 

  14 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by