newsletter rss
HotNews.ro

Swiss Ecodent Klinik trateaza dentofobia prin muzica


PDF Print
A | a
E-mail
de aliaenea | Marţi, 6 decembrie 2016, 18:13 webReleases | Sanatate

Dr | Foto: webPR.ro

Cele 8 piese elaborate de muzician, poarta cu ele misterul si puterea vindecatoare a muzicii naiului si vor fi ascultate de catre pacientii clinicii Swiss Ecodent, in timpul interventiilor chirurgicale dar si al tratamentelor dentare obsinuite.

 

"Art meets Art" – pentru ca la baza genialitatii sta performanta, legatura dintre cele doua stiinte si motorul care a dat nastere unei muzici avansate, in ton cu vibratia vietii si frecventa sunetelor inalte. In medicina dentara, muzica ii ajuta pe pacienti sa depaseasca anxietatea, inducandu-le o stare de siguranta si de incredere.

 

Romania se afla la finalul clasamentului in Europa la capitolul sanatate orala. Una dintre cele mai intalnite bariere ale oamenilor atunci cand vine vorba despre vizita la dentist, este teama. De aceea, prin proiectul discografic “Art meets art” vrem sa venim in sprijinul pacientilor nostri si, pe langa tratamentele la cele mai inalte standarde de profesionalism, dotari de ultima generatie, sa le oferim si confort emotional” – a declarat medicul Christian Marmandiu, CEO-ul clinicii Swiss Ecodent.

 

Alaturi de proiectul “Art meets Art” s-au lansat doua noi servicii pentru pacienti: lucrari protetice realizate exclusiv in Elvetia ce beneficiaza de o garantie de 25 ani si programul de preventie a cancerului oral.

 

Testul de depistare a cancerului oral se va realiza cu ajutorul aparatului  ORAL ID, singurul aparat din lume atestat de Asociatia Americana de Stomatologie,

 

 

 

care poate depista orice forma de cancer oral, in stare incipienta, in doar 2 minute. Testarea este gratuita, inclusa in pachetul de profilaxie.

 

Se spune despre medicina ca salveaza vieti; muzica insa, le schimba. Stiinta a dovedit puterea vindecatoare a notelor muzicale pentru minte, trup si suflet. Inlantuirea miraculoasa dintre muzica si medicina este un fenomen pe care astazi stiinta il recunoaste. Tot ea a ales, dintre multitudinea de genuri, pe acela care vindeca prin vibratii binefacatoare: muzica clasica.

 

Dovada sta practica medicala, unde muzica este prezenta in cele mai neasteptate forme. Diapazonul, instrument nelipsit unui muzician, este folosit de medici pentru a examina reflexul auditiv. In cabinetul medicului cardiolog, inima este un solist ce interpreteaza o partitura a vietii. Medici chirurgi din toata lumea asculta muzica in salile de operatie fiindca le confera o extraordinara capacitate de concentrare.Despre Swiss Ecodent Klinik

Swiss Ecodent Klinik este singura clinica stomatologica elvetiana din Bucuresti. Prin aceasta unicitate, ofera posibilitatea pacientilor, atat romani cat si din strainatate, de a beneficia de servicii si tratamente aliniate la nivelul ridicat de inovatie, rigurozitate şi profesionalism practicat in clinicile dentare din Elvetia.

 

Respectul fata de cerintele si confortul pacientilor sunt bazele clinicii dentare Swiss Ecodent, infiintata in anul 2011, prin investitia continua de capital financiar atat in echipamentele ultra-moderne si materialele de lucru premium, cat si in formarea unei echipe medicale de prima clasa, performanta si specializata la standarde elvetiene, care trateaza personalizat fiecare problema a pacientilor.


  28 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings