newsletter rss
HotNews.ro

Bumbacul satinat este materialul care provine in valuri de pe Sabaev.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 27 iunie 2016, 15:18 webReleases | Banci / Finante

sabaev logo | Foto: webPR.ro

Bumbacul satinat este un material de inalta calitate comercializat in valuri generoase pe magazinul online de profil Sabaev.ro. Acest bumbac satinat care poate fi cumparat de aici este obtinut  prin prelucrarea bumbacului (trecerea prin calandru). Calandrarea face ca tesatura din bumbac sa capete o textura mult mai matasoasa, si un aspect lucios. Paleta de valuri de material din acesta contine modele care pe langa ca se simt foarte placut la atingere, folosesc la croirea de lejerii superbe de pat.

Bumbacul satinat la metraj este regasit in multe modele, astfel incat si cele mai complexe gusturi in materie de lenjerii de pat sa fie acoperite.

 

Materialul bumbac satinat si modelele sale aproape interminabile regasite pe Sabaev.ro

 

Materialul bumbac satinat poate suporta foarte usor actiuni de imprimare si de fixare a culorilor. Astfel, exista libertatea tehnica pentru ca modelele infatisate sa fie foarte multe. Iata care sunt cateva criterii de alegere a modelelor dorite:

 

·         Cu elemente din natura, care sa aduca un cadru linistit si revigorant in dormitor

·         Cu inimioare, pentru a se obtine, astfel, lenjerii de pat care sa transforme patul in punctul central al dormitorului

·         Cu variante speciale de culori, care sa iasa in evidenta si sa faca din lenjerie un produs de lux

·         Pentru copii, cu personaje animate imprimate, cu motive de printesa pentru fetite si multe altele care sa incante copilasii

·         Cu modele geometrice din cele mai diverse pentru dormitoare moderne, minimaliste

·         Cu modele florale (primeaza trandafirii, dispusi ori ca piese centrale, ori liniar; au un efect inconfundabil in dormitorul unei doamne sau al unei domnisoare

·         Cu imprimeuri clasice, preferate pentru dormitoarele amenajate standard, cu produse de bedding standard

 

Asadar, pentru materiale care se potrivesc stilului oricarei incaperi, care au un aspect premium si o tesatura asemenea, Sabaev.ro este sursa acestora. Chiar si materialul damasc se regaseste in ofertele acestui magazin online! Lungimea valului de material bumbac satinat comercializat pe Sabaev.ro este de 30 m, iar termenul maxim de livrare a acestuia este de 48 de ore. Bumbacul satinat are metraj diferit pe latime, asadar.

 

Materialele de bumbac satinat comandate de pe Sabaev.ro si starea de confort resimtita

 

Este bine cunoscut faptul ca bumbacul este un material deosebit de bun, fiind perfect pe timp de vara. Satinarea face ca bumbacul sa capete si un aspect lucios, luxos, si o textura mult mai matasoasa decat era inainte.

 

Bumbacul satinat pentru lenjerii de pat este dorit si solicitat deseori de persoanele care tin la confortul lor, macar pe timpul noptii, cand corpul trebuie sa se rasfete, sa se odihneasca si sa se relaxeze la maxim, pentru ca maine este o noua zi solicitanta, si cine este odihnit dimineata, si binedispus, va avea cu siguranta o zi mai buna, un spor mai mare si asa mai departe.

 

Firma care detine magazinul online www.Sabaev.ro poate fi apelata la numarul de telefon 0731.593.990.

 

  367 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings