newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Filtrele cu carbune activ: Clack.ro prezinta solutii optime de filtrare a apei


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Marţi, 21 iunie 2016, 11:25 webReleases | Banci / Finante

filtre apa cu carbune activ | Foto: webPR.ro

Filtrele cu carbune activ sunt niste echipamente care utilizeaza un material organic ce contine carbon. Acest material se foloseste pentru filtrarea apei pentru ca poate elimina si cele mai mici sedimente.

Persoanele interesate sa cunoasca mai multe informatii despre filtrele cu carbune activ isi pot indrepta atentia catre site-ul de prezentare Clack.ro, intrucat in catalogul acestuia sunt prezente mai multe tipuri de filtre cu carbune activ eficiente in purificarea apei, pentru orice spatiu.


Filtrele cu carbune activ sunt dotate cu o valva electronica fabricata in Statele Unite ale Americii, cu o valva care se poate folosi si programa usor.


Aceste echipamente, datorita materialului organic folosit, au capacitatea de a elimina din apa de la robinet o plaja larga de contaminanti, clor sau agenti de dezinfectie.


Filtrul cu carbune elimina un numar mare de substante susceptibile de a periclita viata umana, iar printre acestea se gasesc si urmatoarele:

  • Compusii chimici
  • Calcarul, fierul, manganul
  • Nisipul, nitrati, nitriti
  • Hidrocarburile, insecticidele

Echipamentele cu carbune activ: in ce spatii se pot utiliza?


Echipamentele cu carbune activ se pot folosi in multe spatii si domenii, iar durata lor de viata este cuprinsa intre 4 si 6 ani. In conformitate cu cele mentionate mai sus, filtrele cu carbune activ trateaza apa din spatiile rezidentiale, industriale sau farmaceutice.


De asemenea, filtrele cu carbune activ sunt niste echipamente des intalnite in fabrici, in uzinele care au drept scop productia de bauturi alcoolice si de sucuri. Atunci cand se foloseste apa de la robinet pentru a realiza o bautura sau pentru gatit, se recomanda utilizarea filtrelor cu carbune activ.


Printre avantajele montarii unui echipament de tratare a apei, care are la baza carbunele, se numara si urmatoarele lucruri:


  • Utilizatorul unui filtru de apa cu carbune activ, ulterior montarii acestui echipament, se va bucura de o apa limpede si cu gust bun
  • In urma montarii, sunt eliminate mai multe lucruri din apa de la robinet: contaminatii chimici, materia organica oxidata, mirosurile
  • Filtrele cu carbune activ functioneaza chiar si atunci cand se are loc o pana de energie electrica, pentru ca sunt dotate cu baterii
  • Echipamentele de purificare a apei de pe Clack.ro nu sunt prevazute cu consumabile, iar mediul filtrant necesita schimbarea de abia dupa 4-6 ani


Filtrul cu carbune activ - ce modele prezinta Clack.ro?

 

Clack.ro prezinta in gama sa nu mai putin de 6 modele diferite de filtre cu carbune activ.

Acestea au nevoie de un debit de 0.5 mc/apa pentru a functiona in parametrii optimi. De asemenea, echipamentele in cauza au mai multe dimensiuni, astfel incat sa se poate monta in orice tip de spatiu.

 

Dat fiind faptul ca unitatea de baza a acestor echipamente este prevazuta cu memorie, setarile raman chiar si daca filtrele cu carbune activ nu au fost utilizate o perioada mai lunga de timp.

 

Pe langa aceste lucruri, etapele spalarii pot fi programate in raport cu necesitatile casei sau cu dimensiune fosei septice.

 

In cazul in care exista persoane care sunt interesate sa cunoasca mai multe detalii cu privire la filtrele cu carbune activ, un reprezentant Clack.ro le sta la dispozitie cu toate informatiile la numarul de telefon 0749.661.835.

 

  157 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings