newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Inscrie-te la conferinta gratuita de marketing online Digital Olympus!


PDF Print
A | a
E-mail
de SchoolofContent | Duminică, 19 iunie 2016, 12:38 webReleases | Banci / Finante

Conferinta online gratuita Digital Olympus va avea loc pe 21 iunie 2016, si va oferi participantilor ocazia de a invata cele mai bune practici ale marketingului online de la 20 de speakeri internationali, experti in diferite arii ale promovarii online.


Obtinerea de certificari prin cursuri online este o practica extrem de populara zilele acestea intre marketerii digitali, insa invatarea teoriei e adesea insuficienta pentru finalizarea acestor cursuri, intrucat pentru multe din ele e necesara aplicarea practica a notiunilor asimilate.


Digital Olympus isi propune sa asiste marketerii digitali si toate persoanele interesate de promovarea online, prin informarea, educarea si transformarea perceptiei participantilor asupra acestui domeniu.


Speakerii vor acoperi diferite aspecte din marketingul digital in timpul conferintei, evenimentul aducand in prim plan o serie de subiecte populare precum strategiile eficiente de link building, importanta campaniilor de outreach si a colaborarii cu influenceri, noi abordari pentru promovarea prin continut si identificarea cuvintelor cheie relevante, auditul SEO si identificarea breselor de continut si multe alte subiecte de interes.


Conferinta va fi divizata in sesiuni egale de 30 de minute fiecare. Lista completa de speakeri si agenda evenimentului sunt disponibile pe site, la http://www.digitalolympus.net.


Alexandra Tachalova, consultant de marketing online si organizatoarea conferintei, si-a motivat astfel initiativa: ”Am participat si vorbit la multe evenimente de marketing diferite de-a lungul carierei. Uneori e dificil sa participi la o conferinta sau alta din cauza unor factori precum distanta, sau costurile prea mari ale evenimentului. Pentru ca m-am izbit de aceste obstacole personal, am decis sa organizez un eveniment online cu cei mai buni speakeri, la care oricine sa poata participa gratuit”.


Pentru mai multe informatii despre conferinta, speakeri, sponsori si inregistrare, te rugam sa vizitezi siteul evenimentului, www.digitalolympus.net.

 

  50 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings