newsletter rss
HotNews.ro

webRelease:De ce sa cumperi aparate de masura de la Ronexprim


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Luni, 13 iunie 2016, 15:09 webReleases | Banci / Finante

aparate de masura | Foto: webPR.ro
Ronexprim este compania care comercializeaza cele mai bune aparate de masura si control din Romania, fiind o prezenta constanta pe piata de profil inca din 1991. Ne mandrim sa oferim clientilor nostri atat produse de calitate, cat si servicii profesioniste de instalare, service si mentenanta pentru echipamentele pe care le furnizam, consultanta tehnica, import si distributie.

In mod constant, ne-am extins gama de aparate de masura oferite, pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale pietei. Am apelat la producatori de renume mondial pentru produsele importate deoarece ne dorim ca instrumentele si serviciile pe care le punem la dispozitia clientilor nostri sa fie printre cele mai bune din lume.

Activitatea noastra principala se concentreaza pe comercializarea de aparate de masura si control, aparatura de laborator si camere de termoviziune. Scopul nostru este de satisface cerintele clientilor in cel mai profesionist mod posibil si de a asigura succesul pe termen lung al activitatii companiei si a partenerilor nostri.

Ronexprim garanteaza ca vei primi cele mai adecvate aparate de masura, cu maxima promptitudine si solutii complete, la cheie, in cazul in care acestea sunt necesare. Ne dorim sa oferim performanta in tot ceea ce intreprindem, prin experienta tehnica acumulata de specialistii nostri si prin profesionalismul instrumentelor si serviciilor noastre. Ne adresam unui segment larg de piata format din universitati si institute de cercetare din domeniile biomedical, farmaceutica, microbiologie, biologie moleculara, chimie si petrochimie, metalurgie, materiale de constructii, electrotehnica si energetica, armata, laboratoare de monitorizare a mediului si geologice, metrologii, institutii si companii pentru protectia mediului si calitatea apei, intreprinderi din domeniul transporturilor, industria alimentara, producatori industriali de ciment, sticla, ceramica, metalurgie, chimie, farmaceutica, petrochimie, cosmetica, pesticide, vopseluri, persoane fizice etc.

Ronexprim investeste constant in aparate de masura, care sa ajute specialistii din domeniile tehnice, electrice, electronice si a celor care lucreaza in laboratoare sa-si desfasoare activitatea zilnica la standarde de performanta. La noi, vei gasi cele mai bune tehnologii indiferent ca vrei sa estimezi consumul real de energie, sa eviti suprasolicitarea instalatiei electrice sau sa vizualizezi cu precizie eventualele probleme la retea. Printre cele mai importante aparate de masura din gama Ronexprim se regasesc cele de la Fluke, cel mai puternic furnizor de tehnologii din lume. Acestea au o precizie net superioara si capacitatea de a inregistra, de a prelucra si de a transmite usor datele colectate. In plus, acestea evita erorile de interpretare a masuratorilor pentru a usura activitatea cotidiana a expertilor. La Ronexprim, vei gasi urmatoarele aparate de masura din gama Fluke: multimetre, clesti de curent, testere pentru masurarea rezistentei de dispersie a prizelor de pamant, pentru instalatii, de izolatie, de vibratii si camere de termoviziune.

Pentru fiecare produs achizitionat de la noi, oferim garantie de la 1 an pana la cea pe viata. Intra pe site-ul Ronexprim si afla mai multe despre ofertele noastre speciale la cele mai bune aparate de masura.

  48 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings