newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Materialele textile din bumbac pentru lenjeriile de pat de vara provin de la Sabaev.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Marţi, 7 iunie 2016, 15:27 webReleases | Banci / Finante

sabaev logo | Foto: webPR.ro

Materialele textile din bumbac sunt aceste tesaturi din care se confectioneaza in mare masura lenjeriile de pat ideale pentru folositul pe timpul verii. Bumbacul este un material antibacterian, permite ventilatia (circulatia aerului si eliminarea umezelii), se simte foarte bine pe piele – de aceea, pe timp de vara, se recomanda folosirea lenjeriilor confectionate din materiale din bumbac. Sabaev.ro reprezinta un magazin online de materiale textile majoritar din bumbac, care inainteaza catre vanzare suluri de tesaturi din bumbac satinat, de bumbac creponat sau in alte ipostaze.

Bumbacul ales este de calitate superioara, iar materialele textile formate cu bumbac ii imprumuta calitatile. Bineinteles, tesaturile mai groase pot fi folosite si in amenajarea corturilor, foisoarelor, teraselor, verandelor – in spatiile din exterior unde se doreste rezistenta si delicatete in acelasi timp.

 

Persoanele interesate de achizionarea de astfel de materiale se gandesc in primul rand la un depozit de materiale textile din Bucuresti. Dar Sabaev.ro doreste sa infatiseze avantajele achizitionarii lor din online.

 

Tesaturile din bumbac oferite de Sabaev.ro au diferite variante pentru uz sau preferinte diferite

 

Tesaturile din bumbac ce se pot comanda de pe Sabaev.ro are anumite categorii, obtinute prin tratatrea diferita a bumbacului, si sunt prezentate in ceea ce urmeaza:

 

·         Material satinat – satinarea implica marirea gradului de confort resimtit

·         Materialul creponat este, in plus, si viu colorat; creponarea va avea ori forme geometrice, ori forme florale

·         Creponatul satinat este materialul textil din bumbac obtinut prin 2 procedee: intai satinarea, apoi creponarea; un aspect impecabil si un confort ridicat

·         Material Finet – este deosebit de pufos, de aceea se poate folosi la lenjeriile de pat pentru copii, sau chiar si daca adultii isi doresc lenjerii de pat care sa ramana ca noi dupa folosirea indelungata

·         Nanghinul – spre deosebire de Finet, Nanghinul este tesatura groasa, rezistenta, pentru a forma captuseli de perna; tesatura este regasita, de asemenea, in ofertele acestui magazin de materiale textile din Bucuresti, Sabaev.ro

·         Ranforce – bumbacul este ranforsat, folosindu-se mecanisme specifice, iar materialul acesta textil  este folositor in exterior, la scaunele de ratan, la plasele de la corturi, la foisoare etc.

·         Si altele

 

Materialul textil din bumbac este prezent in stocuri suficiente pe Sabaev.ro

 

Un depozit de materiale textile din Bucuresti este site-ul Sabaev.ro. Stocurile s-au mutat in spatiul online, iar clientii vor putea beneficia de aceste materiale fara sa se mai deplaseze ei insisi la depozit, ci li se va livra totul la adresa dorita.

 

Acest lucru vine ca un serviciu facut tuturor acelora care au posibilitatile necesare confectionarii de astfel de lenjerii de pat, care vara trebuie sa se simta cat mai bine pe corp, si sa mentina o adevarata prospetime. Somnul este foarte important pentru vitalitate si sanatate, iar daca oamenii se ingrijesc de lenjeriile de pat pe care le folosesc noapte de noapte, atunci vor avea numai de castigat din aceste puncte de vedere. Aici intervine Sabaev.ro, acest avantajos magazin online de materiale textile din bumbac.

 

Compania care detine magazinul Sabaev.ro poate fi contactata prin apel telefonic la numarul 0731.593.990.

  191 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by