newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Carping.ro lanseaza o noua gama de boilies pentru crapi


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Luni, 30 mai 2016, 17:18 webReleases | Banci / Finante

Carping.ro este un magazin online specializat in comercializarea articolelor pentru pescuit. Astfel, prin plasarea pe piata a unei game cuprinzatoare de boilies pentru crapi, magazinul se adreseaza atat pescarilor amatori, cat si celor profesionisti. La dezvoltarea boilies-ului pentru crapi comercializat de Carping.ro au participat profesionisti, fosti membri ai lotului national de pescuit de crapi, care, de-a lungul concursurilor nationale si europene, au castigat zeci de medalii si au doborat recorduri.

Gama de boilies pentru crapi cuprinde zeci de tipuri de astfel de momeala, ceea ce inseamna ca miza magazinului este de a se adresa unui spectru cat mai larg de bugete. In acest sens, pescarii isi pot indrepta atentia in functie de bugetul pe care il detin catre boiliesul pentru crapi de tip economic, classic sau premium.


Ce tipuri de boilies pentru crapi furnizeaza magazinul online Carping.ro?


Boiliesul pentru crapi este una dintre cele mai des intalnite momeli folosite de pescari intrucat reuseste sa capteze atentia pestelui intr-un timp foarte scurt. Aceasta momeala a fost inventata de Fred Wilton, un pescar de origine britanica, in anul 1970. In compozitia sa intra mai multe ingrediente, care trec prin diferite faze de tratare astfel incat rezultatul final devine foarte ispititor pentru peste. Printre principalele ingrediente ale boiliesului pentru crapi se afla si urmatoarele:

·         Betaina

·         Faina de peste

·         Proteine lactice si proteine vegetale

·         Diferite soiuri de seminte

·         Ingrediente care au la baza porumbul

 

Astfel, Carping.ro pune la dispozitia clientilor mai multe tipuri de boilies pentru crapi. Acesta poate avea o multime de arome si se poate folosi indiferent de ph-ul sau de temperatura apei. In stocul magazinului, pescarii se pot orienta catre, de exemplu, Boiliesul Premium Sweet. Aceasta momeala este una dintre cele mai eficiente boiliesuri intrucat a fost prelucrata de Sorin Rudeanu si Bogdan Guguianu, doi pescari profesionisti. Cu ajutorul acestei momeli, atunci cand au partipat la Campionatele Mondiale de Carpfishing, cei doi au castigat impreuna 10 medalii.


In gama magazinului Carping.ro, pescarii isi pot indrepta atentia si catre Boiliesul Premium Ice Breaker.Aceasta momeala are un continut bogat in proteine solubile (soia lecitinzata, faina de peste hidrolizata, Sweet Amino, Whisky Link) si este ideala pentru partidele de pescuit desfasurate la temperaturi scazute.


O alta momeala foarte eficienta este Boiliesul Premium Salmon intrucat are o valoare nutritiva ridicata. La baza sa contine ingrediente precum:

·         Proteine din zer

·         Proteine din soia

·         Amidon de porumb

·         Lapte praf

·         Faina de somon

 

Boiliesul pentru crapi din categoria classic are un pret mai scazut decat cel din categoria Premium si se adreseaza pescarilor amatori. Acesta contine arome de tip birdfood sau fishmeal. La baza, momeala din aceasta categorie contine:

·         Faina de peste

·         CSL

·         Seminte

·         N-butiric


Rezultatele oferite de aceasta momeala sunt satisfactoare rapordandu-le la pretul lor de achizitie.


O alta categorie de boiles pentru crapi este cea economica. Boiliesul pentru crapi economic furnizat de Carping.ro este ideal pentru partidele de pescuit in care este necesara nadirea masiva sau pentru sesiunile scurte de pescuit.


Care este modalitate de achizitie a boiliesului pentru crapi?


Boiliesul pentru crapi furnizat de Carping.ro se poate achizitiona printr-o comanda online, care se efectueaza direct pe site-ul magazinului. Plata are loc ori prin intermediul unui card, ori in numerar sau in sistem ramburs.

  116 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings