newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Incaltaminte en-gros de inalta calitate va este oferita de Angrotelli.ro


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Miercuri, 18 mai 2016, 18:34 webReleases | Banci / Finante

angrotelli logo | Foto: webPR.ro
Angrotelli.ro este un nou magazin online ce comercializeaza incaltaminte en gros. Angrotelli.ro si-a propus sa ridice nivelul calitatii en-gros oferind incaltaminte de inalta calitate. Pe langa calitatea superioara a incaltamintei, aceasta are si un design deosebit care va va ajuta la cresterea vanzarilor afacerii dumneavoastra.

Clientul cauta in primul rand calitate superioara si un design unic, de aceea, in cazul in care aveti o afacere in domeniu sau doriti sa va deschideti una, achizitionarea incaltamintei en-gros de pe Angrotelli.ro va reprezenta varianta ideala.

 

Angrotelli.ro se mandreste cu preturile mici si cu o calitate pe care nu o veti gasi la alt magazin angro de pe piata. Incaltamintea en gros trebuie sa fie ieftina astfel incat cei ce o cumpara sa poata avea profitt, acesta este si scopul magazinului online Angrotelli.ro.

 

Modelele de incaltaminte en gros regasite pe Angrotelli.ro

 

Angrotelli.ro va pune la dispozitie o gama variata de incaltaminte angro ieftina, astfel incat dumneavoastra sa faceti o selectie si sa va incantati clientii cu o calitate superioara si un design deosebit.

 

Iata ce modele de incaltaminte angro veti gasi pe Angrotelli.ro:

 

·         Pantofi – daca va doriti un depozit din care clientii sa aiba mai multe variante de alegere, nu trebuie sa va lipseasca aceasta incaltaminte. Pantofii sunt foarte populari, iar modelele de pe Angrotelli.ro sunt elegante si in diferite forme si culori

·         Botine – acestea sunt o piesa de rezistenta a garderobei feminine, fiind purtata atat iarna cat si vara. Marfa pe care o veti pune la dispozitia clientiilor si viitorilor clienti trebuie sa fie cat mai variata, de aceea achizitionarea botinelor en-gros va fi o alegere ideala

·         Casual – incaltamintea casual este tot mai des aleasa de catre toata lumea pentru ca sunt foarte usor de asortat si ofera comoditate. Incaltamintea en-gros casual de pe Angrotelli.ro include: mocasini, balerini, espadrile si adidasi

·         Cizme – indiferent daca este iarna sau nu, in depozitul dumneavoastra trebuie sa se regaseasca si aceasta incaltaminte en gros pentru ca gusturile nu se discuta, iar aceasta poate reprezenta o tehnica foarte buna de vanzare. A pune la dispozitie cat mai multe modele si variante de incaltaminte clientilor dumneavoastra, inseamna a-i oferi posibilitatea de alegere

 

Acestea sunt doar cateva din modelele de incaltaminte en gros pe care le ofera Angrotelli.ro.

 

Preturile cu care Angrotelli.ro se mandreste sunt avantajoase, astfel dumneavoastra sa puteti avea profit fara sa investiti foarte mult. B2B – Business to Business = de la afacere la afacere acesta este numele pe care il poarta comercializarea en-gros si are ca scop dezvoltarea rapida a afacerilor. Tocmai de aceea Angrotelli.ro ofera incaltaminte en-gros ieftina, pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie profitabila. Numarul clientilor se va dubla, iar calitatea incaltamintei angro ii va satisface, aceasta fiind modul prin care va veti justica preturile, indiferent care vor fi acelea.

 

Afacerea dumneavoastra, sau viitoarea afacere, are nevoie de incaltaminte en-gros de inalta calitate! Tot ceea ce trebuie sa faceti, in cazul in care va hotarati sa achizitionati incaltaminte angro, este sa intrati pe site-ul oficial: Angrotelli.ro si sa alegeti din modelele disponibile. De asemenea, puteti suna la numarul de telefon: 0735 896 896 sau sa utilizati e-mailul: contact@angrotelli.ro.

  264 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by