newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Vizitati Cazanele Dunarii


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Luni, 16 mai 2016, 15:11 webReleases | Banci / Finante

Rezervatia naturala Cazanele Mari si Cazanele Mici este mixta si are o suprafata totala de 2015 ha si este amplasata in localitatea Dubova intre Ogradena si Oasul Turcului. In zona aceasta DUnarea strabate cea mai mare si mai ingusta zona din Defileul Dunarii,  si anume Cazanele Mari. 

Prin Cazanele Dunarii intelegem portiunea de defileu care este cuprinsa intre gurile de varsare ale raurilor Plavisevita si Ogradena si sunt formate din doua portiuni distincte: cazanele Mici si Cazanele Mari care sunt despartite intre ele prin golfuri semicirculare si prin bazinetul Dubova.

Intre Plaviseviya si bazinetul Dubova pe lungime de 3.8 km sunt Cazanele Mari care sunt forate din masivul Calaros Ciucarul Mre ai carui pereti marginesc latura stanga a fluviului.

Pentru orice pescar pescuitul pe DUnare este o provocare. Depinde doar de priceperea si de talentul de a prinde un peste mare. Pecarii profesionisti sau cei de ocazie au asigurate avizele necesare, transportul cu barca cu motor, momeli naturale, amenajarea si testarea locurilor pentru pescuit si informatii utile pentru orice pescar. Incepatorii pot sa faca p initiere in tainele pescitului si indrumarea va fi asigurata de ghizi pescari cu exeprienta. Drumetiile aduc incantare ochiului. Aceasta este cea mai des intalnita activiate dar si cea mai ieftina.

Puteti petrece timpul liber facand plimbari cu barca in Cazanele Mari si acest lucru include vizitarea pesterii ponicova sau a Grotei veterani dar si in Cazanele Mici care au ca si aractie principala chipul lui decebal si cea mai mare sculptura in munte din Europa. Aveti de asemenea si posibilitatea de a parcurge traseele montane marcate corespunzator care duc la privelisti incantatoare

 

  106 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings