newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Protectie-marci.ro iti inregistreaza marca la O.S.I.M.


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 5 mai 2016, 16:49 webReleases | Banci / Finante

logo protectie marci | Foto: webPR.ro

In zilele noastre, toate companiile care se bucura de succes au marca inregistrata la O.S.I.M. Intai de toate, marca este un instrument de marketing foarte folosit intrucat prin intermediul ei publicul identifica un concept, un produs sau un tip de serviciu. 

Aceasta, daca este corect creata, va deveni memorabila, lucru care duce la asigurarea veniturilor viitoare ale companiei intrucat -din perspectiva publicului tinta al companiei- marca este garantia unui produs, a unei experiente sau a unui serivicu. De asemenea, marca este cea care face diferenta intre diferitii competitori din acelasi domeniu. In absenta ei, un brand sau o companie nu ar dobandi vizibilitate, iar publicul tinta s-ar afla in imposibilitatea de a le identifica. Pe langa aceste lucruri, din perspectiva legala, marca unei companii reprezinta o proprietate intelectuala.


Avand in vedere aceste lucruri, Protectie-marci.ro este o societate care se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice prin prestarea de servicii de inregistrare la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.


Ce servicii pun la dispozitie Protectie-marci.ro?


Serviciile puse la dispozitie de Protectie-marci.ro se adreseaza clientilor care isi doresc cladirea unei imagini, iar printre acestea se numara si urmatoarele:

·         Inregistrarea marcii la OSIM. Pentru a iti asigura identitatea si imaginea in fata publicului tinta sau a competitorilor, acest prim pas este esential. In aceasta etapa se inregistreaza marca atat la nivel national, cat si european 

·         Protectia marcii. Acest proces asigurat de Protectie-marci.ro este necesar deoarece elimina posibilitatea folosirii marcii inregistrate de o terta persoana, fie fizica, fie juridica

  • Protectia desenelor industriale. Pe langa inregistrarea numelui, elementele vizuale ale unui brand trebuie inregistrate deoarece reprezentarile grafice contribuie la autenticitate si potenteaza diferenta fata de alti competitori


Prin intermediul acestor servicii, Protectie-marci.ro are in vedere nu numai simpla inregistrare de marca la O.S.I.M., ci realizeaza un proces complex in care sunt incluse atat monitorizarea cat si protejarea marcilor.

Persoanele juridice si fizice care vor sa isi inregistreze marca la O.S.I.M. trebuie sa cunoasca in amanunt legislatia in vigoare, sa strabata toti pasii specifici inscrierii, ceea ce implica citirea unei documentatii voluminoase, statul la cozi si in traficul aglomerat, pierderea de timp pretios si de banii deopotriva. Totusi, daca va aflati in imposibilitatea de a face aceste lucruri, dar vreti sa va inregistrati marca la O.S.I.M. ,puteti apela la serviciile oferite de Protectie-marci.ro. Aceasta societate va intreprinde toate demersurile necesare in locul persoanelor care opteaza pentru astfel de servicii.


Asadar, dat fiind ca societatea Protectie-marci.ro se afla in posesia cunoasterii cu privire la legislatia inregistrarii unei marci si are experienta strabaterii tuturor pasilor necesari inregistrarii, persoanele care apeleaza la astfel de servicii nu vor mai face nimic altceva decat sa completeze niste formulare.


Printre cele mai importante companii care au apelat la serviciile societatii Protectie-marci.ro se gasesc Diplomat, Vreau Bilet, Ciao, Pazo Grup, CanCan Tv, Agropan, Aayla, ATP EXODUS, Aroxol, Sala Palatului.

Pentru mai multe informatii puteti suna la numerele de telefon 0730.25.30.30/021-313.51.20, iar un reprezentant Protectie-marci.ro va va oferi toate informatiile necesare. 

  215 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by