newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Amenajari interioare Bucuresti


PDF Print
A | a
E-mail
de amy_abira | Marţi, 12 aprilie 2016, 15:10 webReleases | Banci / Finante

Lucrarile de amenajari interioare au nevoie de atentie pentru fiecare aspect. Totul incepe de la modul de proiectare. Ferestrele de dimensiuni medii se proiecteaza de fiecare data pe latura de sud. Toate camerele ar trebui sa aiba lumina naturala cat mai mult timp. Dupa ce sunt luate toate masuratorile pentru mobilierul pe care il veti amplasa in camera va trebui sa tineti cont si de spatiul prin care urmeaza sa va miscati. 

Mobilierul nu are voie sa va stea in drum sau sa ocupe in totalitate peretii. Singura exceptie de la aceasta regula poate sa fie biblioteca daca aceasta se afla intr-o camera cu pereti inalti. Toate camerele din casa au un punct focal. Atunci cand intrati in camera primul obiect pe care il vedeti dupa ce veti deschide usa ar trebui sa fie punctul e atractie al respectivel locuinte. Acesta poate sa fie si reprezentat de mobila sau de fereastracare are jaluzele verticale sau orizontale sau un accesoriu interesant.

Echilibrul pe care il au piesele din camera poate fi facut acordant atentie pentru culori, forme si texturi, chiar si atunci cand acestea au si un design simetric sau raial. Mobila pe care o alegeti va trebui sa pastreze de fiecare data si rolul de accesoriu decorativ.

Atunci cand optati pentru amenajari interioare nu trebuie sa ignorati faptul ca acolo vor locui oameni. Se prefera lumina naturala in orice locuinta dar foarte multa lumina poate sa creeze probleme pentru mobila sau pentru aparate. Electronicele nu trebuie expuse la foarte mult soare. Razele solare pot sa afecteze si rezistenta pe care o are mobila.

Daca expuneti parchetul foarte mult la soare veti observa ca acesta isi schimba culoarea si isi pierde stralucirea si de aceea se recomanda sa protejati obiectele din lemn de soare.

Amenajarile interioare se planifica in  detaliu pentru ca procesul de emenajare in sine sa dureze cat mai putin. Amenajrile interioare va pot afecta confortul si de aceea trebuie sa fie finalizate repede.

  114 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by