newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Pericolele din fosele ecologice, pe care nu trebuie sa le ignori


PDF Print
A | a
E-mail
de fosaeco | Vineri, 8 aprilie 2016, 9:48 webReleases | Banci / Finante

fose ecologice2 | Foto: webPR.ro
Cei mai multi oameni din orase beneficiaza de sisteme de apa si canalizare, insa, cum Romania este o tara preponderent rurarala, aceste infrastructuri lipsesc cu desavarsire in foarte multe zone din tara noastra. Asa ca singura solutie pentru cei care vor sa beneficieze de conditii civilizate de trai in aceste zone sunt puturile proprii si fosele ecologice.Oricine care a cumparat o proprietate cu un sistem septic deja instalat stie cat de important este sa ne asiguram ca acesta functioneaza in mod eficient. Exista companii specializate in verificarea de fose ecologice, pentru depistarea problemelor la timp, inainte ca ele sa se agraveze si sa cauzeze un deranj foarte mare, sa afecteze mediul inconjurator si sanatatea oamneilor si sa faca o gaura mare in bugetul familiei. 

O fosa septica ineficienta poate provoca o serie de probleme. Una dintre cele mai grave situatii pentru proprietarii de fose ecologice este faptul ca acestea pot refula in casa. Cu siguranta, nimeni nu-si doreste sa aiba parte de o astfel de experienta negativa. Atunci cand se intampla acest lucru, singurul lucru pe care cei afectati il mai pot face este sa apeleze la serviciile de service ale unei firme specializate, care sa sa vina si sa repare defectiunea care a determinat refularea.

Mirosul este ingrozitor, iar efectele asupra sanatatii sunt la fel de rele. Aminteste-ti ca exista bacterii prezente in deseurile refulate daunatoare pentru sanatatea familiei. In plus, din cauza gazului metan, care se produce in urma procesului de descompunere a materiei solide in fosele ecologice, puteti experimenta iritatii ale pielii, probleme de respiratie, greata, varsaturi si stare de somnolenta. 

Din pacate, oamenii nu constientizeaza pericolele unor fose ecologice decat atunci cand este prea tarziu. Ei actioneaza numai cand sistemul lor septic se transforma intr-un inconvenient pentru ei - cum ar fi atunci cand exista un miros puternic, baltoace inestetice in gradina sau refulare in locuinta. De aceea este extrem de important sa apelezi din timp la o companie, care nu numai ca produce si comercializeaza fose ecologice de cea mai buna calitate, din poliesteri armati cu fibre de sticle, dar ofera si servicii de consultanta, montaj, intretinere si service pentru fose ecologice.

Fosele ecologice reprezinta solutia ideala pentru colectarea si tratarea deseurilor menajere din locuintele care nu au acces la canalizare. Ele necesita vidanjare la intervale mari de timp, iar calitatea apei epurate respecta toate normele nationale si europene.

  130 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by