newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Venicci - Carucioare copii 3 in 1 si 2 in 1


PDF Print
A | a
E-mail
de Venicci | Miercuri, 30 martie 2016, 9:42 webReleases | Banci / Finante

Carucioare copii Venicci: acopera toate nevoile de transport ale unei prosapete mamici.

Toate carucioarele 3 in 1 au cadru ultra-usor din aluminiu de numai 4.4 Kg, landou, modul sport scaun auto si accesorii. Confortul micutului tau este asigurat de rotile mari, gonflabile, suspensiile pe rotile din spate, sistemul brevetat de amortizare a socurilor pe rotile din fata precum si de materialele si finisajele de cea mai buna calitate. Carucioarele Venicci sunt reversibile (copilul poate fi pozitionat cu fata catre strada sau catre tine). Sistemul de pliere tip carte si accesoriile incluse (protectie pentru ploaie, protectie pentru insecte, suport pentru pahar si „gentuta mamei”) asigura un plus de confort si siguranta.

Carucioare copii VENICCI â€“ Sistem 3 in 1 premium. Cadrul este din aluminiu  facandu-l extrem de usor de manevrat. Dotat cu suspensii suplimentare si sistem de amortizare a socurilor carucioarele Venicci asigura o plimbare confortabila pe orice tip de teren. Micutul tau poate fi pozitionat cu fata catre tine sau catre exterior oferindu-ti posibilitatea sa interactionezi cu el ori sa-l lasi sa descopere!

Venicci este un brand premium, producator de carucioare 3 in 1 pentru copii, bine cunoscut in multe tari din Europa. Carucioarele, landourile si scaunele auto marca Venicci se diferentiaza prin calitate, design, performanta si cele mai inalte standarde de siguranta la cel mai bun pret.

Carucioarele Venicci au fost premiate cu 5 stele de catre Mumsnet, cel mai mare portal pentru parinti din UK.

Din 2015 carucioarele si acesoriile Venicci sunt prezente si in Romania prin Venicci Baby, unic importator.

  163 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by