newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: MAXX BLUE TIME lanseaza magazinul de haine pentru dama MD Shop


PDF Print
A | a
E-mail
de Stefan George | Miercuri, 24 februarie 2016, 20:29 webReleases | Banci / Finante

Cu putine zile inainte de venirea oficiala a primaverii, noul magazin online cu haine pentru femei MD Shop a fost lansat. Adresandu-se doamnelor si domnisoarelor din tara noastra, magazinul comercializeaza o gama aparte de articole si accesorii vestimentare de dama. Astfel, in categoriile sale, clientii vor descoperi rochii elegante, rochii casual, rochii de vara, tricouri, topuri, genti de mana s.a.

Confectionate fie intr-un stil elegant, tineresc sau modern, aceste produse de imbracaminte pot sa fie filtrate cu usurinta, folosindu-se setarile de clasificare. Aflate chiar in stanga sectiunii de produse (dupa accesarea rubricii pentru Femei, de exemplu), vizitatoarele Md-shop.ro pot sa ajunga mai usor la articolele dorite, fara a fi necesara rasfoirea intregului catalog virtual.

Astfel, in functie de stoc, vor putea alege in primul rand categoria de produse dorite - apoi, marimea dorita (modelele pornesc de la S sau M si ajung pana la XXL). Culoarea este un alt filtru important in aceasta cautare, fiind postata in aceeasi coloana a siteului. Urmeaza apoi materialul utilizat pentru confectionarea respectivei rochii, stilul acesteia, proprietatile sale si disponibilitatea. Stocurile se reinnoiesc frecvent. Merita amintit ca toate produsele sunt noi, intr-o conditie impecabila, lipsite de defectiuni sau probleme (estetice sau de functionalitate). De asemenea, articolele de imbracaminte de femei din magazin pot sa fie sortate si in functie de pretul pe care acestea il afiseaza. Vizitatoarele pot astfel sa aleaga un anumit interval in functie de bugetul de care dispun.

Produsele pot sa fie apoi adaugate in cos, plasate in lista de dorinte a persoanelor ce au deja un cont pe siteul Md-shop.ro (cunoscuta si ca Wish List) sau puse intr-o comparatie rapida - in situatia in care vizitatoarele considera ca exista anumite optiuni asemanatoare dintre care trebuie sa aleaga.

Reinnoieste-ti garderoba pentru 2016! Descopera acum ofertele magazinului de rochii si articole vestimentare pentru femei Md Shop.

  419 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings