newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Atelier de Nutritie: Suntem ceea ce mancam


PDF Print
A | a
E-mail
de Fundatia Calea Victoriei | Luni, 22 februarie 2016, 15:02 webReleases | Banci / Finante

Nutritie | Foto: webPR.ro
Fundatia Calea Victoriei te invita joi 25 februarie, de la ora 19:00, la Atelierul de Nutritie: „Suntem ceea ce mancam”, cu medicul nutritionist Ruxandra Maria Plesea.


Acest atelier este un ghid pentru persoanele care s-au hotarat sa manance sanatos, dar nu stiu de unde sa inceapa pentru a-si dezvolta o nutritie echilibrata si de buna calitate.

 

In cadrul acestui atelier de nutritie, invatam cum sa facem alegerile corecte si cum sa navigam prin marea de informtii referitoare la hrana, aflam de unde trebuie sa incepem atunci cand vrem sa mancam sanatos si unde trebuie sa ajungem. Fiind corect informati, putem folosi mancarea in avantajul nostru si ne putem atinge potentialul maxim de sanatatate, frumusete si stare de bine.

 

In ziua de astazi, avem foarte multe optiuni in alegerea alimentelor pe care le putem consuma, insa multe dintre ele sunt manufacturate pornind de la substante chimice in totalitate. In epoca moderna, calitatea nutritionala a alimentelor pe care omenirea le-a cunoscut de-a lungul timpului are mult de suferit.

 

Raspunderea pentru aceasta stare de fapt nu o poarta doar industria alimentara sau supermarketurile, ci si consumatorul. Starea de sanatate si forma siluetei noastre depinde de alegerile alimentare si de obiceiurile pe care le adoptam si dezvoltam, in functie de gradul nostru de informare.

 

Structura atelierului:

 

Cursul 1: Notiuni de fiziologie – cum se realizeaza digestia; ce este metabolismul si ce sunt nutrientii; rolurile si sursele de lipide, carbohidrati, proteine; importanta si sursele de vitamine si minerale.

 

Cursul 2: Detoxifierea – definirea toxinelor; alimentele si obiceiurile de viata ce sustin procesele proprii de detoxifiere ale organismului.

 

Cursul 3: Alcatuirea dietei pentru silueta visata – motivatie; abordare psihologica; dieta de slabire; imbunatatirea comportamentului alimentar.

 

Cursul 4: Personalizarea dietei fiecarui participant in functie de stilul de viata, starea de sanatate si preferintele culinare.

 

Fiecare intalnire dureaza o ora si jumatate.

 

Lector Ruxandra Maria Plesea

Data incepere: 25 februarie, Ora curs: 19:00

Numar ateliere: 4, Frecventa: saptamanal, joi

Cost: 220 ron; Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari): 200 ron

Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.victoriei.ro

 

 

 

  353 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings