newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: PayPoint Romania si good.bee Credit anunta lansarea unui parteneriat


PDF Print
A | a
E-mail
de Cosmina Tapliuc | Marţi, 26 ianuarie 2016, 10:11 webReleases | Banci / Finante

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail si good.bee Credit IFN, una dintre cele mai importante institutii financiare nebancare de microfinantare din Romania, parte a grupului Erste, anunta semnarea unui parteneriat pentru serviciul de colectare a platilor ratelor de credit. Astfel, ratele aferente creditelor acordate de good.bee Credit IFN, pot fi de acum rambursate in numerar simplu, sigur si rapid, si prin intermediul retelei punctelor de plata PayPoint, in magazine de proximitate cu program prelungit de lucru din toata tara.

Serviciul este gratuit si se adreseaza clientilor good.bee Credit de pe intreg teritoriul Romaniei, mici intreprinzatori din zonele rurale si din urban mic. Imprumuturile ce pot fi rambursate de acum prin reteaua PayPoint sunt concepute si adaptate nevoii fiecarui client, atat din punct de vedere costuri, cat si beneficii, si se impart in trei categorii principale: capital de lucru, investitii si credite de refinantare.

In vederea efectuarii unei plati, clientul trebuie doar sa se prezinte in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint cu graficul de rambursare prevazut cu un cod de bare si sa precizeze suma pe care doreste sa o achite; dupa efectuarea platii in numerar, clientul primeste pe loc un bon cu detaliile tranzactiei (data platii, suma etc.). Operatiunea este extrem de rapida, reducand astfel considerabil timpul alocat platilor de orice fel.

Ne bucuram sa anuntam la inceputul acestui an un nou partener din segmentul serviciilor financiare. Majoritatea clientilor good.bee Credit sunt antreprenori, segment pentru care timpul este cea mai importanta resursa; acestia vor aprecia cu siguranta faptul ca pot rezolva de acum si problema ratelor cu un singur drum la magazinul lor PayPoint. In acest context, ne bazam si pe acoperirea si calitatea retelei noastre: magazinele partenere PayPoint se afla mereu acolo unde consumatorii au nevoie de servicii de plati sigure si rapide, lucru ce va contribui decisiv la succesul acestui parteneriat,” - a declarat Mugur Dogariu, Managing Director, PayPoint Romania.

 „Inca de la inceputul lansarii produselor noastre de creditare, obiectivul nostru a fost ca fiecare client sa beneficieze de solutii personalizate bazate pe flexibilitate si simplitate. Si in acest an ne dorim sa fim aproape de clientii nostri oferindu-le un proces cat mai simplificat de plata a ratelor iar parteneriatul incheiat cu PayPoint ne ajuta ca acest lucru sa se deruleze cat mai firesc,” a declarat Jan Kouba, Director Executiv good.bee Credit IFN.
  159 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by