newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Blue Ocean Strategy dezbatuta in cadrul primului workshop din Business Mentoring Program


PDF Print
A | a
E-mail
de fpp | Miercuri, 13 februarie 2013, 13:52 webReleases | Alte Servicii

Bill Aulet, Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship,  deschide editia a treia din BMP cu seminarul de marketing.

Primul workshop din cadrul programului de mentorat in afaceri, Business Mentoring Program, dedicat managerilor de companii si antreprenorilor din Romania, va avea loc in perioada 14-15 martie, in Bucuresti, si-l va avea ca profesor invitat pe Bill Aulet, Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship. Seminarul se bazeaza pe studii de caz cu exemple reale de business, discutii interactive, cursuri si prezentari ale participantilor.   

Prima sesiune intensiva de mentorat se adreseaza antreprenorilor si managerilor care doresc sa-si extinda afacerea pe plan global printr-un produs foarte bun, iar printre temele abordate se numara principiile de inbound marketing, tipul de marketing din „Blue Ocean Strategy”, importanta unui elevator pitch de succes, modele de afaceri pentru optimizarea succesului si dobandirea unor avantaje competitive, factori esentiali ai succesului in marketing-ul produsului antreprenorial. Pentru a obtine o crestere rapida, profitabila si sustenabila, o companie are nevoie de un plan de marketing solid. Responsabilitatea pentru acest plan apartine CEO-ului si echipei de management executiv, care trebuie sa cultive, in interiorul companiei, spiritul dinamic si deschis necesar marketing-ului produsului antreprenorial de succes, pentru ca ajustarile si schimbarile rapide sunt vitale, iar compania trebuie sa se poata adapta permanent la cerintele pietei.

Seminarul de marketing este primul dintr-o serie de sase, iar alaturi de Bill Aulet, din staff-ul de profesori mai fac parte Ken Morse - cofondator al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship , Pekka Hietala, profesor finante INSEAD, Péter Barta, CEO FPP si Youssef Bissada, profesor antreprenoriat INSEAD.

"€žMentorii de elita ai acestui program sunt la curent cu cele mai noi tendinte, practici verificate si au avut posibilitatea de a lucra si de a-i consilia pe multi alti antreprenori de succes pentru a-si dezvolta business-ul. Acestia, nu numai ca le vor explica participantilor cum sa nu piarda timpul "reinventand roata", ci le vor arata cum sa implementeze ceea ce au invatat"€, este de parere Bill Aulet, cel care va deschide seria a treia din BMP.

Bill Aulet este Managing Director al Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship, conferentiar senior la MIT Sloan School of Management si presedinte al MIT Clean Energy Prize. Bill este lider de succes in domeniul afacerilor, avand o experienta de peste 25 de ani in toate domeniile legate de operatiuni de inalta tehnologie, marketing de produs si strategii de finantare, atat pentru start-up-uri cat si pentru companii publice. Pe langa experienta in cadrul propriilor companii, Bill este mentor si consilier pentru multe alte companii, pe probleme de procese de strangere de fonduri si este consultat in mod frecvent de specialisti in venture capital si de "€business angels"€.

Business Mentoring Program este un program de training a carui curricula este gandita la nivelul de complexitate si exigenta corespunzator unui MBA. Seminariile programului sunt sustinute de catre profesori de prestigiu de la doua dintre cele mai importante centre de invatamant din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship si INSEAD. Programul este implementat si dezvoltat in Romania de Fundatia Post-Privatizare.

Numarul de locuri in cadrul workshop-ului este limitat, iar toate detaliile legate de modalitatile de inscriere si curricula puteti gasi accesand site-ul programului www.businessmentoring.ro

Partenerii Business Mentoring Program sunt: Pilkington Ratiu Business School, Bestjobs, Ziare.com, Portal HR, Businesslive.ro, Business24, Best resource, Bank news, Club Afaceri.ro, Doing Business.ro, Efin.ro, Venture Connect.

 Citeste mai multe despre     |   |   | 
  242 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by