newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Corina Ungureanu si corul de copii ContraPunct ajuta copiii bolnavi de cancer in cadrul campaniei "€žImplineste un vis ... de Craciun"


PDF Print
A | a
E-mail
de aliaenea | Luni, 10 decembrie 2012, 15:16 webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

NOESIS logo FIN 3 | Foto: webPR.ro
Asociatia NonGuvernamentala "€žConstruieste viitorul"€ alaturi de corul de copii Contrapunct si Corina Ungureanu, campioana mondiala la gimnastica, va invita sa va alaturati campaniei umanitare "Implineste un vis... de Craciun"€. Campania se desfasoara in perioada 7-20 decembrie 2012 si are ca scop strangerea de fonduri pentru Stefan TIru (17 ani).

Stefan a fost diagnosticat in aceasta vara cu OSTEOSARCOM tibie stanga si are nevoie de o proteza de 12.000 euro care sa-i poata salva piciorul de la amputare. Operatia este stabilita la finalul acestei luni. Parintii au un salariu minim pe economie, nu pot strange acesti bani si de aceea au apelat la bunavointa oamenilor.

Banii adunati in cadrul campaniei "€œImplineste un vis de Craciun"€ vor fi folositi pentru a-l ajuta pe Stefan si a-i Implini visul cu ocazia Craciunului. Orice suma suplimentara colectata va fi directionata celorlati copii bolnavi de cancer din cadrul sectiei de oncologie a Spitalului Marie Curie din Bucuresti, printre care se numara si gemenii Nicolae si Elena, care sufera de tetrapareza spastica, respectiv parapareza spastica si au nevoie de 4.700 de euro pentru o noua operatie in afara tarii, la Chisinau.

Cu fiecare zi care trece problemele lor se agraveaza daca nu primesc tratamentul adecvat. De aceea asocierea cuvintelor "€žSPRIJIN"€ si "€žURGENT" caracterizeaza cel mai bine nevoia acuta de ajutor pe care fiecare dintre noi il poate oferi acestor copii, ca un dar de Craciun pentru o sansa la viata.

Pe langa medicamente, acesti copii pentru care spitalul Inseamna „acasa” deoarece nu Il parasesc cu lunile, mai au nevoie de pijamale, papuci de casa, jucarii, rechizite si dulciuri.

Donatiile pentru acesti copii se pot face:

- In contul Asociatiei "€žConstruieste viitorul"€ deschis la Banca Transilvania, sucursala Lipscani, sector 3 Bucuresti, Romania:

RON: RO 38  BTRL 0410 1205 G560 63XX

EUR: RO 13 BTRL 0410 4205 G56063XX

RON: RO 86 BTRL 0410 1205 G 560 6300 (donatii Stefan Tiru)

RON: RO 59 BTRL 0410 1205 G 560 6301 (donatii gemenii Nicolae si Elena)

- directionand 2 % din impozitul pe venit (pentru persoane fizice, utilizand formularul 230 pentru impozitul pe salarii sau formularul 200, pentru alte venituri) sau 20% din impozitul pe profit datorat (pentru persoane juridice, utilizand contractul de sponsorizare, cf. Legii 571/2003 si HG 44/2004).

Banii si produsele stranse in perioada campaniei, 6-20 decembrie 2012, vor fi inmanati lui Stefan TIru si celorlalti copii, la data de 21 decembrie 2012.

"€žListele de cadouri pentru Craciun se umplu cu cate ceva in fiecare zi. Pe de o parte, sunt dorintele copiilor puse cu grija ca Mos Craciun sa stie ce sa le aduca, iar de cealalta parte sunt dorintele parintilor pentru Mos Craciunul. Pentru copiii bolnavi de cancer lista este umpluta cu o singura dorinta: o sansa la viata. Haideti sa punem mana de la mana si sa umplem in ajun sacul Mosului cu lumina si speranta"€ -€“ Corina Ungureanu.

"Corul de copii ContraPunct este alaturi de copiii bolnavi de cancer ajutand la strangerea de fonduri. Ei vor colinda, in prag de sarbatori, companiile si firmele din Bucuresti care se vor oferi sa-i ajute pe acesti copii greu incercati de soarta. Speram sa deschidem inimile si usile cator mai multi oameni"€ -€“ Bogdan Petre, director, Contrapunct.

Despre Asociatia "Construieste viitorul"


Asociatia NonGuvernalemtala "Construieste viitorul"€ s-a nascut din dorinta de a ajuta, de a Intinde o mana de ajutor semenilor nostri prin programe sociale, educationale, culturale si umanitare.

Odata ce povestile catorva copii bolnavi de cancer au ajuns la urechile noastre, ne-am spus ca asta e datoria noastra sa strigam in locul lor durerile unor tratamente la care si oamenii mari ar plange si lipsurile cu care se zbat in fiecare zi pentru a putea fi vindecati. Prin actiunile noastre oferim suportul tuturor celor care se regasesc in ideile noastre.
  283 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by