newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Seminar pentru beneficiarii Programului de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei


PDF Print
A | a
E-mail
de MakeSense PR | Joi, 15 noiembrie 2012, 14:27 webReleases | Consultanta

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin reprezentantii Punctului National de Contact (PNC) si ai Autoritatii Nationale (AN) pentru Programul de Cooperare Transnationala Sud Estul Europei, precum  si ai Directiei Generale Control de Prim Nivel (DGCPN)  impreuna cu reprezentantii Secretariatului Tehnic Comun al Programului SEE organizeaza  seminarul "Drepturi si obligatii in implementarea proiectelor selectate in cadrul celui de-al patrulea apel SEE",  dedicat beneficiarilor romani ai proiectelor aprobate in cadrul acestui apel.

Obiectivul principal al seminarului il reprezinta  facilitarea implementarii proiectelor de cooperare transnationala. Subiectele abordate in cadrul evenimentului vor viza aspecte legate de managementul financiar al proiectelor si raportarea corecta a cheltuielilor din cadrul acestora, enuntarea pentru evitarea pe viitor a celor mai frecvente greseli intalnite in implementarea proiectelor aprobate in apelurile precedente, precum și documentele necesare incheierii Contractului de Cofinanțare.

Evenimentul face parte dintr-o serie de seminarii si grupuri de lucru organizate de PNC și AN SEE impreuna cu reprezentanții DGCPN  la nivel national. Scopul acestora este de a prezenta beneficiarilor romani ai programului SEE informatii relevante pentru implementarea corecta a proiectelor, acest lucru conducand direct la cresterea gradului de absorbtie a fondurilor comunitare.

Despre Programul de Cooperare Transnaționala Sud-Estul Europei

Programul de Cooperare Transnationala Sud- Estul Europei este finantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala (dedicat partenerilor din statele membre UE), din Instrumentul de Pre-Aderare (dedicat partenerilor din statele candidate si potential candidate) si din Instrumentul pentru Vecinatate si Parteneriat (dedicat statelor terte). Programul vizeaza dezvoltarea parteneriatelor transnationale si actiuni comune in domenii de importanta strategica, iar scopul sau consta in sprijinirea  integrarii teritoriale, economice si sociale in Sud Estul Europei si in cresterea gradului de coeziune,  stabilitate si competitivitate al regiunilor din aria eligibila.

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa accesati site-ul programului SEE dedicat beneficiarilor romani: www.sudestul-europei.ro.

 Citeste mai multe despre     |   | 
  218 vizualizari


Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by