newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: 7 medalii de aur pentru Crama Oprisor la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2012


PDF Print
A | a
E-mail
de Crina Gandila | Vineri, 15 iunie 2012, 14:26 webReleases | Banci / Finante

Toate aceste premii recompenseaza complexitatea si tipicitatea vinurilor create de catre oenologul Liviu Grigorica la Oprisor, confirmand capacitatea de inovatie in vinificatie precum si valoarea deosebită a vinurilor oltenesti dintr-o zona viticola cu traditie. Aceste medalii dovedesc inca odata impunerea Cramei Oprisor pe piata vinurilor de calitate.

Aflata la cea de a IX-a editie, Concursul International de Vinuri Bucuresti 2012 (IWCB 2012), a reunit 456 de probe in competitie, dintre care 146 din alte tari decat Romania,  precum Argentina, Australia, Africa de Sud, Bulgaria, Chile, Franta, Grecia, Italia, Moldova, Noua Zeelanda, Portugalia, Spania, SUA. Concursul International de Vinuri Bucuresti 2012 (IWCB 2012) a fost organizat la initiativa Oficiului National al Viei si Produselor Viti-Vinicole (O.N.V.P.V.) in parteneriat cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (A.D.A.R.), sub patronajul OIV - un for interguvernamental ce grupeaza 45 de tari producatoare si consumatoare de vin din lume.

Crama Oprisor este o investitie inceputa in anul 1999 ce consta intr-o crama moderna si o plantatie de vita-de-vie  pe o arie de 252 de hectare, situata in comuna Oprisor din Mehedinti, una dintre cele mai favorabile regiuni pentru  vinuri de mare calitate din Romania. Astazi, Crama Oprisor se numara printre cei mai importanti producatori si exportatori de vinuri romanesti.

Vinurile din loturile premiate la Concursul International de Vinuri Bucuresti 2012 vor avea insemnul medaliei atasat etichetei principale.
  200 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by