newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Hot Club de Bucharest la a 4-a aniversare, Ageless Club, 26 aprilie 2012


PDF Print
A | a
E-mail
de Popea | Marţi, 24 aprilie 2012, 11:44 webReleases | Banci / Finante

HOTCLUBBUCH | Foto: webPR.ro
Ageless Club va invita joi, 26 aprilie 2012, de la 21.30, la seara aniversara a grupului de jazz manouche Hot Club de Bucharest, care celebreaza 4 ani de la infiintare.

Trupa Hot Club de Bucharest a aparut in 2008 la initiativa chitaristului Malin Cristache care a adus pe scena romaneasca, in stil traditional si autentic, muzica lui Django Reinhardt si Stephane Grappelli, muzica definita prin sound-ul acustic caracteristic jazzului european vechi: chitara, vioara, contrabas si ritmul de swing generat de chitarele concepute cu o arhitectura acustica speciala.

Hot Club de Bucharest este compus din: Malin Cristache- leader, chitara, Oana Ropotan- vioara, Bogdan Tufeanu- chitara, Stefan Iuga- contrabas.

De-a lungul celor 4 ani de existenta ai trupei, in Bucuresti s-a creat o comunitate a jazzului manouche, Malin Cristache invitandu-i alaturi de el si pe Fernando Mihalache- acordeon, Sebastian Grosu- chitara, Andrei Gingirof-chitara.

Hot Club de Bucharest vor interpreta piese ca "Minor Swing',"Blue Drag", "Belleville", precum si compozitiile lui Malin Cristache "Swing de Bucharest", "Lissie".

Intrare: 20 lei.

Ageless Club, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club).

Booking si rezervari: 0726811636, contact[at]ageless.ro.

Site: www.ageless.ro. FB: Ageless Club.

Pentru mai multe informatii, persoana de contact: Meda Popea- PR Manager, 0729609102, popea.meda[at]gmail.com.
  222 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by