newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Cel mai frumos camion Scania: o femeie, doua camioane, sute de cai putere


PDF Print
A | a
E-mail
de OnMedia | Luni, 26 septembrie 2011, 13:37 webReleases | Industrii

"Cel mai frumos camion Scania", evenimentul la care participa cele mai frumoase si mai puternice camioane, promite o finala plina de surprize si un show exploziv pentru toti pasionatii de cai putere.

Etapa preselectiilor a luat sfarsit. Pe site-ul www.scania.ro, au fost inscrise 33 de camioane in competitia "Cel mai frumos camion Scania", editia 2011, iar marea finala va avea loc sambata, 1 octombrie 2011, la reprezentanta Scania din comuna Luncani, judetul Cluj.

Inscrierile au adus cu sine si o surpriza: Cristina Ostrovanu este prima femeie inscrisa in concursul cailor putere. Si nu cu un camion, ci cu doua: un cap tractor tip R470 si unul tip R420.

"Am permis din 2004, iar soferia este pentru mine nu doar un mod de a merge la shopping in Germania, dar si un mod de a ma rupe de viata de familie. Am 2 baieti, de 3 si 7 ani, dar ador sa plec impreuna cu sotul in cursa. Marca de camioane Scania este una din pasiunile lui; si-a dorit foarte mult sa achizitioneze un camion Scania, le intretine cu mare grija si ii place sa le accesorizeze cat mai frumos, dar fara a trece in extreme: simplu, frumusel si sigur. Vara trecuta am mers in Germania sa luam un camion Scania de acolo. Sotul meu a trebuit sa plece cu un alt camion, iar eu am venit singura pana in Suceava cu un Scania. Am intalnit oameni minunati, soferi care m-au ajutat si care ma felicitau, pe statie, pentru camionul condus si pentru curajul meu. A fost o aventura memorabila: m-a facut sa am mai multa incredere in mine, desi nu a fost lipsita de stres."

"Cel mai frumos camion Scania" este o competitie organizata de Scania Romania cu aportul unor sponsori de renume -Bridgestone,  MOL Romania, Schmitz Cargobull Romania, Scania Regional Agent de Asigurare, U.N.T.R.R, ProMotor, Revista Tranzit, Granini, Bilbor si Holsten NA -  la care sunt asteptati sa se intreaca in cai putere cei mai pasionati transportatori.

Despre Scania

Constructorul suedez de camioane Scania are o istorie internationala de aproape 120 de ani si isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari, avand aproximativ 35.000 de angajati. In Romania, compania este prezenta din 1999.

 Citeste mai multe despre     | 
  318 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings