newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: F5 si Senior Interactive lanseaza 2auto.ro - un serviciu online destinat comercializarii de masini second hand cu garantie


PDF Print
A | a
E-mail
de Redactia | Luni, 18 ianuarie 2010, 17:04 webReleases | Auto & Moto

XIPE Interactive, companie detinuta in parteneriat de F5 si Senior Interactive, a lansat astazi 2auto.ro.

Platforma prezinta exclusiv oferte de masini ce provin din parcurile auto rulate (second hand) ale dealerilor si importatorilor auto. O mare diferenta fata de site-urile care vand masini second hand de la persoane fizice fiind ca achizitia prin 2auto.ro le aduce cumparatorilor si beneficiul de a avea garantie pe autovehicul.

"In ultima perioada, tot mai multi furnizori auto si-au indreptat atentia catre proiecte ce vizeaza piata second hand. Pe de alta parte, partenerii cu care colaboram pentru AutoNovo.ro ne-au solicitat in repetate randuri un serviciu care sa asigure vizibilitate si pentru oferte de acest gen. 2auto.ro este momentan in varianta beta, vizam colectarea a circa 1000 de oferte intr-o luna de la lansare", a declarat Florin Secanu, general manager XIPE Interactive.

“Lansarea 2auto.ro se inscrie in linia strategica a companiei new media a grupului Realitatea-Catavencu de a miza, pe termen lung, nu doar pe consolidarea continutului web si vanzarea de publicitate, ci si pe lansarea de servicii si e-commerce”, a completat Dragos Stanca, managing director F5.

Dupa modelul AutoNovo.ro - primul serviciu online dedicat exclusiv vanzarii si achizitiei de masini noi, 2auto.ro promoveaza doar ofertele de masini second hand.

Spre deosebire de celelalte website-uri auto, platforma detinuta de XIPE expune numai autorisme cu garantie la cumparare, provenind de la importatori si dealeri autorizati.

www.2auto.ro se adreseaza atat potentialilor cumparatori de autoturisme, cat si dealerilor care doresc sa-si expuna modelele.

Primii au la dispozitie un sistem complex de identificare a autoturismului dupa criterii precum marca, pret, kilometraj, an de fabricatie si combustibil; dar si filtre de cautare dupa numele dealerului sau localizarea geografica a parcurilor auto.

In plus, utilizatorii au acces la toate detaliile masinii in paginile speciale care afiseaza transparent descrierea si particularitatile tehnice, dotarile optionale, pozele si un formular de contactare directa a comerciantilor pentru o posibila achizitie, fara nicio obligatie financiara.

Pe de alta parte, dealerii si importatorii pot beneficia de expunerea gratuita pe 2auto.ro a modelelor comercializate in primele 2 luni, avand in acelasi timp ocazia de a testa preferintele potentialilor cumparatori si de a opta, ulterior, pentru un abonament personalizat in functie de nevoile fiecaruia in parte.

Senior Interactive, membra a Senior Group si partener al companiei XIPE Interactive in dezvoltarea proiectului AutoNovo.ro, este una dintre principalele agentii de consultanta, design si dezvoltare de campanii de marketing si comunicare online de pe piata romaneasca.

F5 este compania de new media a grupului Realitatea-Catavencu.

 Citeste mai multe despre     |   |   |   |   |   |   |   |   | 
  459 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by