newsletter rss
HotNews.ro

Afacerea ta poate depinde de o reparatie de calitate


PDF Print
A | a
E-mail
de MoraZf | Luni, 14 octombrie 2019, 16:49 webReleases | Auto & Moto

reparatii-transmisii-camioane | Foto: webPR.ro

O firma cu un renume mare poate sa ceara peste pretul pietei spunand ca ofera un serviciu mai bun decat concurenta.

Imaginea unei firme poate fi crescuta cu servicii prompte de calitate si comunicare buna. Acest lucru va creste in timp credibilitatea si imaginea firmei pana cand aceasta isi va intari pozitia in bransa.

Dar ce legatura are asta cu reparatiile? Chiar daca la prima vedere nu se vede nici o legatura, aceasta exista si are o importanta deosebita.

Daca luam doua firme de transport, pe langa asemanarile de profil ale acestora, vom putea observa diferite abordari in legatura cu administrarea lor. O firma care investeste la reparatii in piese de calitate, chiar daca pe moment cheltuie mai multi bani, in timp are o stabilitate mai mare in functionare.

Un vehicul trebuie intotdeauna privit ca un mecanism care functioneaza bine la cea mai mica uzura daca toate piesele conlucreaza bine. Piesele slabe sau defecte dintr-un mecanism pot cauza alte defectiuni, la alte piese, provocand astfel defectiuni in lant.

Defectiunile pot fi foarte neplacute mai ales daca se intampla in deplasare si la piese ce nu pot fi reparate pe loc. De exemplu daca cutia de viteze se strica, aceasta nu poate fi reparata pe drum si de multe ori se intampla ca vehicolul sa nu poate fi transportat de-acolo decat tractat.

In tarile mai dezvoltate, de multe ori nici nu se repara cutiile de viteze defecte ci se schimba cu altele noi, dand la schimb piesele vechi. Aceasta este o metoda destul de costisitoare si nu tocmai pentru buzunarul oricui.

Se pot face insa reparatiile cutiei cu piese noi de calitate iar aceasta va functiona la fel ca orice alta cutie noua. De exemplu, la firma noastra cutiivitezezf.ro toate piesele uzate se schimba doar cu piese noi de calitate, astfel cutiile de viteze reparate la ei pot functiona mult mai mult timp.

Daca facem o comparatie intre doua reparatii, una facuta cu piese noi de calitate si cealalta cu piese din dezmembrari, in mod sigur o sa vedem o diferenta mare in eficienta.

Chiar daca mecanicii sunt foarte buni in ambele cazuri, sunt sanse mari ca la reparatiile facute cu piese din dezmembrari, sa fie necesare alte interventii in primele sase luni de dupa reparatie.

Cu vehicule reparate la cel mai inalt nivel, ne asiguram ca acestea sa duca la bun sfarsit orice sarcina, fara incidente.

  24 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by