newsletter rss
HotNews.ro

David Intercar anunta lansarea campaniei integrate de rebranding


PDF Print
A | a
E-mail
de AdrianaCocirta | Luni, 14 mai 2018, 15:14 webReleases | Auto & Moto

David Intercar anunta finalizarea procesului de rebranding, incepand cu luna mai 2018, prin adoptarea unei noi imagini, care reflecta fidel identitatea companiei. Campania de rebranding a fost inspirata de cultura organizationala, de misiunea, viziunea si valorile acesteia, si in egala masura de nevoia de a transpune in cuvinte si grafica performanta serviciilor oferite clientilor sai.

Formula imbunatatita este definita de un design creativ si usor de recunoscut, atribute constituite dintr-o cromatica placuta si un format estetic care invita la comunicare. Noul logo ofera sustenabilitate schimbarii de imagine, fiind reprezentativ pentru profilul companiei si creeaza un echilibru intre cerintele pietei si valorile David Intercar. Intregul concept are rolul de a prezenta compania intr-o maniera personalizata, promovand profesionalismul si dedicarea companiei pentru fiecare proiect, idei comunicate cu ajutorul agentiei de comunicare si PR Nomade Communication.

            De 13 ani ne canalizam eforturile in a oferi clientilor nostri o experienta pozitiva la fiecare interactiune, indiferent daca este vorba despre un simplu transfer de la aeroport sau despre o colaborare pe termen lung. Dorinta noastra este de a comunica tuturor partenerilor nostri faptul ca David Intercar este un brand de traditie. Construit pe baza unei strategii sustenabile, cu accent pe servicii premium de transport, compania asigura clientilor siguranta si confort sporit, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana. afirma Ortansa David, Manager General David Intercar.

             Infiintata in 2005, compania ofera servicii premium de rent a car, transferuri de la hotel la aeroport si tururi organizate in tara cu soferi vorbitori de limba engleza si servicii logistice complete pentru evenimente internationale. Portofoliul David Intercar include companii romanesti dar si multinationale, din diverse domenii: IT, real estate, food & beverages, banking, farma, retail, hospitality, automotive, financiar, dar si diverse ambasade. De asemenea, compania se implica, in mod activ, in comunitatile de afaceri din tara si din strainatate, facand parte din: Camera de Comert si Industrie Romano – Germana,  Camera de Comert Romano – Olandeza, Camera de Comert Romano - Belgiana si Camera de Comert Romano -€“ Britanica. 

  72 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by