newsletter rss
HotNews.ro

Serviciile de rent a car din Bucuresti si aeroport


PDF Print
A | a
E-mail
de paraschivrazvan25 | Marţi, 17 octombrie 2017, 21:39 webReleases | Auto & Moto

In acest articol vom aborda un subiect care in tarile europene este destul de la moda, iar in ultimul timp a capatat destul de multi clienti si la noi, este vorba de serviciile de rent a car din Bucuresti, disponibile atat in capitala cat si la aeroportul din Otopeni. Ofertele se adreseaza oricarei categorii de clienti, iar agentiile de inchirieri masini sunt destul de numeroase si ofera intotdeauna facilitati excelente.

Fie ca sunteti un locuitor al capitalei, sau ajungeti aici in scop turistic sau interes de afaceri, un mijloc de transport este absolut necesar pentru buna desfasurare a activitatii. Exista destule oferte cum ar fi taxiurile sau mijloacele de transport in comun, insa acestea se deplaseaza destul de anevoios. In sprijinul clientilor vin in astfel de situatii firmele din capitala specializate pe rent a car Bucuresti. Nu numai ca de la aceste agentii puteti sa va inchiriati orice autoturism doriti dar si tariful este unul destul de economic, fara taxe ascunse si fara limita de km.

Alege masina de inchiriat de la Atlass Automotive rent a car Bucuresti.

Daca sunteti pentru prima data in capitala si cautati o masina de la o agentie de rent a car Bucuresti, Atlass Automotive poate fi partenerul dumneavoastra ideal. Flota auto disponibile spre inchiriere, cuprinde numeroase modele de masini, fie ca sunteti in cautarea uneia economice pentru deplasarea rapida in oras, sau doriti o masina de lux pentru o intalnire de afaceri sau un eveniment special pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro veti gasii cu siguranta solutia la orice doriti in materie de inchirieri masini.
Oferta de rent a car Bucuresti se adreseaza personelor fizice si nu in ultimul rand companiilor care doresc sa inchirieze masini pe termen mai lung. 
Masinile din flota de rent a car de pe rent-a-car-otopeni.ro sunt extrem de diversificate, au un an nou de fabricatie si intotdeauna taxele sunt achitate la zi. In pretul final de inchiriere sunt incluse asigurarile rca si casco la fel si rovignetele. Masinile se pot livra atat in capitala cat si la aeroportul Henri Coanda din Otopeni pentru turistii straini care aterizeaza acolo si au nevoie de un mijloc de transport. Automobilele pe care le inchiriati de la aceasta agentie de rent a car Bucuresti pot fi echipate la cererea clientului cu accesorii suplimentare cum ar fi gps, scaun de copil sau internet wifi.
Cel mai mic pret pentru inchirierea unei masini, de la aceasta agentie pleaca de la 13 euro pe zi in cazul masinilor din gama economica si ajunge la 40 de euro pe zi pentru masinile din gama Suv sau masini de lux. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va rezerva masina dorita este sa intrati pe site si sa o selectati.

Alege compania potrivita cu servicii de calitate

Cel mai bun sfat pe care il putem da despre rent a car Bucuresti, este acela de a alege o companie potrivita, cu servicii de calitate si cu tarife accesibile. Acest lucru il puteti afla din recenziile pe care le are fiecare companie de inchirieri masini. Daca recenziile pe care le are o companie sunt bune, puteti apela cu incredere la serviciile acesteia. Asa cum spuneam la inceputul articolului, ofertele sunt cat se poate de variate veti avea de unde sa alegeti cea mai buna solutie. Mediul online este locul cel mai bun si mai sigur de unde puteti inchiria masini atunci cand doriti sa apelati la rent a car Bucuresti.
  123 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by