newsletter rss
HotNews.ro

Inchirieri auto - o solutie rapida si economica de transport


PDF Print
A | a
E-mail
de rentacarotopeni85 | Vineri, 13 octombrie 2017, 9:12 webReleases | Auto & Moto

Din ce in ce mai multe persoane au inceput sa foloseasca serviciile de inchirieri auto. Daca acum cativa ani, principalii clienti ai firmelor specializate pe inchirieri auto Bucuresti, erau turisti straini, astazi si locuitorii capitalei au vazut cat de avantajosa este inchirierea unei masini.

Fie ca aveti masina in service, sau pur si simplu aceasta nu va satisface nevoile de transport, veti gasii intotdeauna un partener de incredere intr-o firma de inchirieri auto din Bucuresti. Piata de rent a car este in ultimii ani intr-o continua dezvoltare, companiile incep sa investeasva din ce in ce mai mult in achizitionarea de noi vehicule, competitia fiind destul de mare, firmele specializate in astfel de servicii concureaza in oferte speciale si preturi foarte accesibile. Si cei mai pretentiosi clienti pot gasi un partener de incredere la o companie de inchirieri auto Bucuresti si o masina de calitate. Exista nenumarate modele disponibile pentru inchiriere, atat masini din gama economica cat si modele de lux ideale pentru un eveniment special. Fie ca aveti nevoie de o masina pentru cateva ore sau pentru cateva zile, firmele de rent a car va stau intotdeauna la dispozitie cu cele mai bune oferte. 

Firmele de inchirieri auto Bucuresti disponibile si in aeroportul din Otopeni.

Fie ca sunteti turist in capitala sau aterizati pe aeroportul din Otopeni in interes de afaceri, un partener ideal pentru inchirierea unei masini este Rent-a-car-otopeni.ro
Acestia detin un parc auto destul de variat ce cuprinde peste 60 de modele de masini ce se pot inchiria la tarife extrem de accesibile. Pe site veti gasi de asemenea si informatiile de care aveti nevoie referitoare la companiile de inchirieri auto din Bucuresti. Firma nu solicita o multime de documente pentru inchirierea unei masini, trebuie doar sa detineti un permis de conducere si sa puteti achita contravaloarea zilelor de inchiriere cu un card de credit sau in numerar. De asemenea pentru a inchiria de la acestia o masina va trebuii sa aveti un permis de conducere de minim 2 ani de zsile si o varsta de 21 de ani impliniti. Exista si posibilitatea inchirierii unei masini si sub aceasta varsta insa tariful va fi majorat cu 10 euro pentru fiecare zi de inchiriere precum si cu dublarea garantiei. De asemenea daca nu detineti un permis de conducere, compania va poate pune la dispozitie serviciul unui sofer care sa va insoteasca pe toata perioada sejurului.

Rent-a-car-otopeni.ro partenerul ideal pentru inchirierea unei masini

www.rent-a-car-otopeni.ro este o agentie cu experienta de peste 8 ani pe piata de inchirieri auto din Bucuresti, timp in care a castigat increderea catorva sute de clienti. Agentia are o multime de recenzii pozitive venite din partea acestora iar serviciile pe care le ofera si masinile sunt de cea mai buna calitate si nu mai vechi de cinci ani de zile. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de ofertele acestora in materie de rent a car, este sa intrati pe site sa va alegeti masina pe care o doriti si sa completati formularul de rezervare online. Intotdeauna aici veti gasii cele mai bune tarife si cele mai mici garantii de pe piata de inchirieri auto Bucuresti.

  75 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by