newsletter rss
HotNews.ro

Rent a car Bucuresti - solutii pentru turisti


PDF Print
A | a
E-mail
de rentacarotopeni85 | Vineri, 29 septembrie 2017, 15:40 webReleases | Auto & Moto

Pe o piata unde concurenta este din ce in ce mai mare, cum este cea de rent a car B Bucuresti, agentia de inchirieri auto Atlass Automotive Rapid s-a impus prin calitate si preturi corecte.

Incercand sa ofere de fiecare data cele mai competitive tarife si cele mai bune servicii cum ar fi: inchirieri auto in aeroportul Otopeni, rent a car Bucuresti sau inchirieri auto pe termen lung agentia s-a remarcat rapid la nivelul capitalei acaparand din ce in ce mai multi clienti. Pe langa serviciile de inchirieri masini mai sunt puse la dispozitie si servicii turistice, de care clientul poate beneficia la un tarif mai scazut datorita partenerilor pe care ii are Atlass Automotive Rapid in acest domeniu. Pe de alta parte, cu cat perioada de inchiriere a masinii creste, cu atat tariful scade, astfel se poate ajunge in cazul masinilor din gama economica la un pret de 12 euro pe zi pentru perioade mai lungi de 15 zile.

Majoritatea clientilor care opteaza pentru rent a car Bucuresti sunt turisti din afara tarii, romanii plecati in strainatate si nu in ultimul rand oamenii de afaceri. 
Agentiile de inchirieri masini sunt la inceput de drum in Romania, in tarile din vestul Europei sau in America, marea majoritate a persoanelor au renuntat la leasing si au ales sa incheie contracte de inchirieri auto datorita numeroaselor avantaje pe care acestea le ofera.
Aceste servicii de rent a car Bucuresti sunt foarte rentabile datorita costurilor scazute. O masina inchiriata in sistem de rent a car pe termen lung, are toate asigurarile achitate de firma care o ofera, de asemenea de intretinerea acesteia tot compania de inchirieri masini se va ocupa. De asemenea in cazul in care clientul care a optat pentru rent a car Bucuresti pe termen lung are un accident cu masina, compania se obliga sa ii inlocuiasca acestuia autoturismul pana la finalizarea reparatiei.

Un alt avantaj oferit de serviciul de rent a car Bucuresti pe termen lung, este dat de faptul ca dupa doi ani, asta inseamna la sfarsitul perioadei de inchiriere, masina ii poate fi inlocuita cu un model mai nou. In cazul leasingului clasic clientul va pierde foarte mult daca are de gand sa vanda masina la sfarsitul perioadei.

Pentru a putea furniza in continuare servicii calitative de inchirieri auto, Atlass Automotive a dezvoltat o retea cu mai multi parteneri in domeniul serviciilor de rent a car, astfel va putea raspunde in permanenta solicitarilor venite din partea clientilor. Un alt sistem avantajos de care puteti beneficia optand pentru colaborarea cu Atlass rent a car Bucuresti, este inchirierea auto fara limita de km si fara garantie.  
Anularea rezervarii se poate face in mod gratuit.
Pentru mai multe informatii sau detalii de pret accesati : www.rent-a-car-otopeni.ro
  91 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by